Frågan är vad jämställdhet betyder ?
… och mellan vilka grupper jämställdhet gäller…. och om det gäller åt båda hållen ?
… och varför har man slutat se klasskillnader som ojämställt ?

Karriären är viktigare än livskvalitet, barn och familj ?!

Folkpartisten Birgitta Olsson, är nära på krigisk i sin framhållning, att kvinnan måste få göra karriär, det var lixom prio nr 1, i alla lägen ?!
Gick i taket över att man publicerat viss forskning som visade på att testosteronet, det manliga könshormonet, gav mannen vissa fördelar i tex matematiska ämnen …. Medan Östrogenet ger kvinnan andra fördelar.
Och testosteronet gör ju dessutom män i allmänhet aggressivare, och blir lättare arg. denna forskning om de genetiska skillnaderna bör istället användas till att lära oss förstå varför vi reagerar olika som man el kvinna….

Varför reses inte frågan om att kvinnor ska hjälpa till med bilen ? Och varför protesterar inte dessa kvinnor, när män hjälper dem med matkassarna, bär tunga saker ?… jo för att de flesta kvinnor och män vill ha vissa skillnader….

Det mediala könskriget, hetsar upp och sponsras av ekonomiska intressen !

könskriget som särar män och kvinnor, och blåses upp av media som säljer lösnummer på en liten procent bittra kvinnors hat till alla män, trots att det bara är några som gjort just dem illa…
Väntar med spänning på uppföljaren till “män som hatar kvinnor” ….. som då skulle heta, “kvinnor som hatar män”…smiley
… men det kommer aldrig att ske, för kvinnor är det inget fel på, de är fulländade enligt könskrigshetsande extremfeminister. Och män mördar våldtar, och roffar åt sig….??

Nu ska vi föda barn oxå ?

I ett australiensiskt test, simulerade man födslosmärtor med en maskin, för att en man skulle få känna på hur det känns, OCH för att bevisa att kvinnor har högre smärttröskel. … Men så utomordentligt fånigt… som om smärta skulle gå att mäta?
… och en kvinna tyckte att det skulle finnas en maskin som fixade så att den blivande fadern vid förlossning skulle ligga bredvid och känna samma smärta som kvinnan … ??? …. varför ?… är min enkla fråga. (länk till artikel i aftonbladet)

Jag gillar…..

Män har vissa gemensamma egenskaper, både genetiska, och kulturellt betingade.
Och jag ser inget fel i detta.
Jag tycker om att få vara man, att vara fysiskt stark, att kunna hjälpa till med tekniska saker, att vara den barnslige, lekfulle när det gäller barnen…
Jag tycker om att vi män inte bär kjol och går i högklackat.
Jag gillar när det kommer en riktigt utpräglad glad svensk ursprungstant, med handväskan i högsta hugg, som gillar att baka.

Bejaka både skillnader och likheter, men låt individen välja… säger jag jallafall !

Länge leve den svenska kvinnan, och sluta av-köna svenska män !