Här nere på jorden är det höst. Och vi har kommit in i den här mörka perioden, du vet, när det kändes som att solen inte hann gå upp, förrän den gick ner igen.
Men det är lite mysigt oxå med mörkret, på nåt vis.

Hur jag har det ?

Ja mycket bättre nu….. det har varit tufft ett tag.
Jag åker nästan aldrig ner till Sthlm nu för tiden. Kostar för mycket, och även om det skulle vara jätteroligt att träffa Jenny och Carola, Kjelle o Mia…. så jag har helt enkelt inte råd nu….. Skulle vart kul att se nya James Cameron-filmen med tex Jenny….

Och sedan saknar jag ju dig far, även om den värsta sorgen lagt sig, och jag kommit till ro med att du är borta, så saknar jag dig ändå…..
Far och som på drift i stora staden Stockholm, och gjorde det som föll oss in.smiley

Kärlek ?

Ja … vad ska jag säga om det ?
… utan att ljuga.

Jag längtar mer än jag borde, men jag har ingen stark tro på det.
Senaste “resan” … var inget jag blev närd och berikad av.
Däremot har jag lärt mig en del av det, om mig själv, och om kärleken.
Tyvärr så har jag nog en något cynisk, desillusionerad syn på förhållanden…
…inte på kärleken i sig.
Jag tror tex att det har en väldigt stor betydelse för många kvinnor, vilken status man har, inkomst, jobb, bil osv….. det har visat sig gång på gång, men få erkänner det.
Men när det kommer till kritan så är det för många så att de väljer bort en arbetslös eller sjukskriven, för en med arbete, även om hon eg tycker mer om den arbetslöse. än han med jobb….

… du sa till mig far: “det kommer fler”….. och det hade du rätt i… det har det gjort.
Men att hitta en som verkligen älskar en, det är en annan sak. Och som jag själv älskar….

Djurgårdens IF

… lever på gränsen till att flyttas ner till superettan far, ingen höjdare för oss djurgårdare. Du skulle varit här så vi kunnat heja fram dom…. det är nog det som har saknats smiley

Och regeringen Reinfeldt orkar jag inte ens gå in på….
Men kan gud verkligen älska även dom som trycker ner andra, och spottar på sjuka ….. fråga han från mig är du bussig, jag är lite intresserad av svaret.