…Nu producerar jag bloggar på löpande band… nu den andra detta dygn.smiley

Måste bara kommentera en av de fulare, sämre, reklamsnuttarna som visas. Där man anspelar på att det skulle vara bättre att ta en kemikalisk återhämtare i form av Gainomax efter träning, istället för bananer, so dessutom, påstår man skulle vara osolidariskt mot stackars svultna små apor. ;Och dessutom anspelar man på att man fortfarande tillhör apstadiet, om man äter bananer, istället för Gainomax….

… detta är den dummaste, mest korkade och omoraliska reklam jag sett sedan cocacola hade en kyrka full med ungdomar som tillbad en coca-cola-icon.

Återigen så går jag på linjen att det som växer i naturen, utan gift och gödsel, är bäst för människan. Och jag går på att människan bör rätta sig efter den värld vi lever i, och inte tvärtom….. Jaga, äta och skörda det vi behöver för att överleva, inte mer.

Idag dricker ungdomar Redbull, sålda på mördande marknadsföring, och springer omkring som speedade duracellkaniner, tills “batteriet tar slut, och då går blodsockret ner till noll, och man orkar ingenting

När Gainomax börjar växa på träd, ska jag börja fundera på det.

Tills dess föredrar jag att vara aplik, och äta det naturen ger… så länge vi har någon natur kvar att äta ifrån, innan människan förgiftat allt