Rubriken hänsyftar till överdriven hysteri kring svininfluensan

Till en början vill jag bara säga, att jag på intet moraliserar över att folk som väljer att ta vaccinet mot svininfluensan…. det kanske tom är smart.
Det är tom med så, att helt fri från oro är inte heller jag, och jag har valt att inte ta vaccin. Däremot har jag synpunkter på hur allt detta gått till politiskt, och medialt, och inte minst marknadsmässigt.

Medial vinkling – mål: att sälja fler lösnummer, på människors rädsla.

Aftonbladet har tycker jag drivit vinklingen av fakta så hårt att det gränsar till lögn.
När man skriver om de dödsfall som förekommit i Sverige, så undanhåller man, eller skriver med väldigt “liten text” att dom lika gärna kunde dött av den sjukdom de redan hade. När man sedan skriver om dödsfallen som kan ha orsakats av själva vaccinet, tystar man ner fakta kring det. Och hänvisar till kommande utredningar kring det hela, för att säkerställa om det verkligen var vaccinet som orsakade dödsfallet. Vilket man naturligtvis inte “TROR” …. och därmed lugnar folk och säger att det är helt säkert att ta vaccinet, SOM ALDRIG TESTATS, OCH INNEHÅLLER KVICKSILVER, !!??.som är.. ett av de farligare ämnena att stoppa i sig, eller ens vara i närheten av. Varför skulle de annars ha speciella sorteringsstationer för kvicksilverbatterier och kvicksilverlampor ???

Vad händer om det skulle visa sig vara farligt att vaccinera sig ?

Skulle dessa utredningar, som inte blir klar, alternativt inte kommer redovisas förrän allt är över… skulle dom komma fram till att vaccinet är lika farligt som själva sjukdomen …. tror ni att man självmant från medias sida, regeringen sida, läkemedelsföretagens sida … tror ni att man skulle gå ut och erkänna detta i första taget ???? …. kommer ni ihåg neurosedyn-skandalen… det ansågs oxå vara helt säkert, till långt långt efteråt.

Att ljuga med statistik ! – vad är farligast ?

Man rapporterade oxå att det dött 700 personer i svininfluensa på en vecka…. OJ OJ OJ, blir naturligtvis reaktionen hos de flesta läsarna.
Sedan flikar man in lite smidigt senare i artikeln, att detta gällde hela norra halvklotet, vilket är befolkat av mer än 3 MILJARDER människor !!!
…räkna ut promillen på det !!!!

… och räkna sedan ut, hur många som dör av rökning. Ta procentsatsen till det !!
Gör likadant med ohälsosamt leverne som sockerförtäring, transfetter, i kombi med lite eller ingen motion. Räkna sedan ut procenten för dödsfall i hjärtsjukdomar, cancer, bilolyckor, mord, och VANLIG INFLUENSA !!…. osv osv …

…. så ska ni se att svininfluensan inte är största hotet mot din hälsa , utan kommer rätt långt ner på listan.

Miljardvinster på folks rädsla !?

Läkemedelsföretaget som framställt det oprövade vaccinet, innehållandes kvicksilver, har gått med 23 miljarder i vinst. Och fortfarande anser många att det inte finns anledning att ifrågasätta ??!!

Regeringens motiv….

… torde nog vara de ekonomiska förluster en eventuell influensaepidemi skulle orsak i form av månnga människors frånvaro från jobbet.

Jag kan dö i morgon !….

… av svininfluensa, men likaväl kan min ofrånkomliga död ske pga bilolycka, cancer, eller nåt annat….
Det är farligt att leva… man kan faktiskt dö….
Men om man ändå inte vågar leva av rädsla för att dö,
så lever man ju ändå inte..
blommar detta ut till en epidemi, som tar lika många liv som pesten, så
ska jag ändra min ståndpunkt, och erkänna att jag har fel….men då är det väl ändå tveksamt om vaccin kommer att göra nån jätteskillnad, om det får den omfattningen.
Jag tror dessutom att till slut kommer moder natur på något sätt att kraftigt decimera antalet individer vad gäller den mest destruktiva invånaren på jorden: människan….. för att återställa balansen på jorden mellan arter. Om inte människan sköter det helt på egen hand förståss, oxå ett troligt scenario.
Krig, ohälsa, förgiftning av matvaror, jorden vi bor på.

Lev idag…

Alltså, i dagsläge väljer jag att inte vaccinera mig, Tvätta händerna lite extra, köra försiktigt, inte röka (cancer)
… äta nyttigt, motionera och satsa på ett hyggligt immunförsvar….

… om jag ändå dör så har jag åtminstone levt medan jag lever, och dött med flaggan i topp.

Lite länkar kring ämnet