Oj titta på klockan far !……. 03.39
Kunde inte sova, så efter att ha vridit mig, och lagt mig på alla möjliga och omöjliga sätt, för att kunna somna, så klev jag upp och skriver till dig istället.

Jag mår bättre nu far, framför allt i kroppen, inga virus för tillfället. (peppar peppar, ta i trä)
I övrigt är det oxå bättre, men inte bra !
Det tar på krafterna att ständigt bli påmind av samhälle, politiker, och ibland även folk ikring en, att man inte är mycke värd, om man inte arbetar.

Men positivt var att en bloggkompis skrev lite fina ord på kommentarer nedan far, om att jag troligtvis kommer finna kvinnan med stort K… osv … ja du kan väl scrolla ner och kolla vad hon skrev, …. för ni har väl internet där uppe ??

Du ligger väl på nåt cumulusmoln där uppe och vilar ut, efter ett strävsamt och inte allt för lättsamt liv far ?!…. väl unt far !!
Hoppas du har det bra där du är……
Hörrudu !?… hälsa Chiefen förresten, Jag surrar med honom ibland, men det blir mest monolog.

Vet du far…. en god vän till mig, en nyvunnen vän, gjorde något verkligt fint för mig i våras. Det blev ett missförstånd mellan oss först, och jag kände mig sårad.
Hon visade stor empati, och förståelse, och trots det som blev fel, och att jag behövde slicka sår ett tag, så visade hon att hon ville vara min vän. Om och om igen visade hon det……
Idag är hon en av mina goda vänner, och jag glömmer aldrig sådant, när någon finns för mig på det viset hon fanns då, och nu… aldrig !

… Säg åt chiefen att hon ska ha en guldstjärna smiley

Och sedan är det lite andra saker som trubblar mig far, men de kan jag inte skriva om på bloggen, jag tar dom vid gonatt- bönen sen.

…. luta dig nu tillbaka på cumulusmolnet far … !…. och gonatt.