….
När man hälsar på hos vänner och bekanta. Blir bjuden på fika. Och fikat skall förtäras i “salongen” … dvs vardagsrummet. Då blir det ofrånkomligt så att man ofrivilligt utsätts för diverse TV-program, vilka man normalt aldrig skulle utsatt varken ögon, öron eller hjärna för.

Man intager tacksamt kaffet och kakan som man blivit bjuden på. Men eftersom TV:n är igång blir det ju ibland si och så med det sociala umgänget. Och eftersom värdinnan/värden då kan vara involverad i TV-programmet, så kan man tvingas engagera sig något i både förnedrings-Tv och exponerings-TV … och en hel del annan massproducerad så kallad TV-underhållning.

Det är inte utan att jag är böjd att hålla med Woody Allen:
“Om det finns en Gud varför finns det då hungersnöd och TV-underhållning?”

Pinsam mamma söker – (Ensam mamma söker)

Det var tydligen så att det var 3 st mödrar som “sökte”. Och man fick följa dem, och killarna som kråmade sig fjäskade, pussade och kramade och slaskade mule så det kröp isande, kusliga kårar av obehaglighet genom kroppen.

En mamma som var 37 och hade 3-4 barn sedan förut, hade riktat in sig på en 25-årig muskulös kille. All annan konkurrens var utraderad redan från början egentligen pga av en siffra; “25”
Det var så övertydligt att det var fåfänga och köttslig lusta det handlade om.
Och i kvällspressen står det sedan “jag är så kär”…. ja nog börjar ordet på K alltid, och visst är ordet på 3 bokstäver…….. men ordet slutar inte med “-är” !!!

Jag tycker i princip inte att det ligger nåt moraliskt fel i att hitta partner som det skiljer några år mellan. Men när åldersskillnaden är det viktiga, så tillåter jag mig att tycka att det är något pinsamt. Speciellt när man fläker ut sig i TV med skiten…
Och i synnerhet när man är mor till 4 barn, och utsätter dem för det.

Det är för mig obegripligt.

Ett litet plus i kanten får hon som inte valde nån av sina killar, men det uppvägs ändå inte av att man utsätter sina barn för exponering i förnedrings-TV

Tacka vet jag fotboll på TV… det visas åt h-vete för lite SPORT smiley