Jag skulle tycka det vore väldigt synd om Hullsta Gård, slutade med fredagsdanserna, men jag misstänker att efter Shake i början av Januari är det nog slutdansat i Sollefteå. Arrangörerna har nog ledsnat på att det kommer så lite folk.
Asså om det inte fylls på riktigt ordentligt då, så är det nog sista gången.
För min egen del var det alldeles tillräckligt för o dansa och ha kul, men arrangörerna måste ju få in nå kosing.

Kvällen var kulig tycker jag, Många fina dansanta tjejer, Virriga Vera, Mamma Mu, Sally, Erika, Viggomatte, och en hel hög till vars namn jag inte vet om.
Martinez har en mycket duktig sångerska, tyvärr är det över lag lite för släpig musik, för min smak, åtminstone de som ska vara de “snabba låtarna”

Tyvärr så är det så med små orter, att om man inte är något så när “trogen” sin “hemmaarena” så dör det ut till slut. Det är likadant som med en liten närbutik, ta till ex i Undrom. Att om man alltid åker till stan och handlar, så kommer butiken måsta stänga. Ibland utgår folk från att det är dyrare på den lilla närbutiken utan att ens kolla efter. Och då har man dessutom glömt att räkna in bensinpengarna.