Hejsan lille Far !

De söndag… och de e dagens sista minut.
Jag är så trött….

Både bu och bä

Jag har haft både besvikelser och glädje denna helg.
I lördags var det inge kul till en början, kände mig något övergiven till en början far.
Senare far, när vissa saker om Lördagens planering gått upp för mig, inte gått som jag önskat,…. så ringde jag en tjusig tjej, gick och spelade bowling. Rent uppförandemässigt var jag en Gentleman far… jag tafsade inte …. inte så mycket jallafall smiley
…. och jag jag vann oxå iofs, för jag kan inte “lägga mig” inte tävlingsmässigt jallafall. Osså blev jag bjuden på middag oxå, en fiskgryta… smask !

The secret

….. Hemligheten i livet far verkar vara, att bryta ihop och komma igen. Inte att “Bita ihop” och komma igen. Bita ihop kan man korta stunder behöva göra, och sedan ta hand om själen…. men på det hela stora är det bra att bryta ihop, och sedan ta nya tag. Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall.

Och bryta ihop är jag rätt bra på, och lika så komma igen….

Recistens

Sen kära far, verkar hela livet liksom vara uppbyggt på “motstånd”
… jo men jag tänker kroppen mår ju bra av att pressas med arbete lyft, att gå, motionera… den blir starkare då….. Och så är det nog med själen oxå, det som inte dödar en blir man starkare av

Vill att du ska veta det far

Far, när du lutar dig tillbaks däruppe på ditt cumulusmoln, så vill jag att du ska veta en sak… Du var en stor liten man här på jorden. I all din litenhet, och otillräcklighet, så bultade ett varmt hjärta i din kropp. Trots de tunga ok du bar på, visade du hjärta och omtanke. Du kunde ändra dig och ditt sätt sent i livet oxå, det är inte många som kan skryta med det far…. och alla har heller inte de tunga ok att bära som du hade..
Och även om jag gråter ut i förtvivlan över min uppväxt, i synnerhet då mors förehavanden, men även till viss del saknaden av dig i barndomen far….. så innebär det inte att jag lägger nån skuld…. jag bara försöker att lätta på mitt eget ok, och överleva.
Du om någon gjorde det bästa du kunde, och lite till far….

och jag älskar dig far….. så småningom ses vi nog igen, men jag hoppas det dröjer om du förstår vad jag menar….. jag har mycket ogjort här nere.

Livet förändras … hela tiden

Och då och då förändras livet, och dess förutsättningar. människor försvinner ur ditt liv, nya vänner kommer in….
Jag har haft en sådan tur far, att i våras träffa en surr-kompis från Bollstabruk, som jag både känner mig viktig för, och som är viktig för mig. En som förstår att tårar inte är farligare än skratt, att de tom är nödvändiga ibland….
Romans ? … nej, men ändå på nåt vis har vi nåt mer än en vanlig vänskap.
Tacka Chiefen som “puttade in henne” i mitt liv

Jag grät idag pappsi…. but not to worry.. det är bara healing process far.
Det är svårare än så, att ta kål på en maskros !
Fluffa nu till molnet far och luta dig tillbaka… nu ska jag hoppa i bingen !