Hej på dig far !

Du far ….någon har glömt “duschen” på där uppe !!… det har strilat ner på oss ett bra tag nu….
Så om du har nå’ känningar, så hälsa att vi i Ångermanland fått tillräckligt med regn för ett bra tag framöver nu… vänligen stäng av “duschen” !

Nu sitter jag här igen och skriver, mitt i natten.
Jag mår mera stabilt nu far (som Dr Alban skulle uttryckt sig)
… Inga jättedjupa dalar just nu, inte så mycket tårar.


Tiden läker alla sår ?

Far, vissa säger att tiden läker alla sår. Detta är inte helt sant, vissa sår läker med tiden, och vissa läker, även om de lämnar fula Ärr…
Men …. vissa sår tror jag aldrig läker helt…. vissa blöder livet igenom, man får helt enkelt leva med dom, sköta om dem….. Bamseplåster tex verkar funka… åtminstone på små barn som ramlat och slagit sig…. de gråter så tårarna spruuutar rakt ut, men sedan går allt över , med ett bamseplåster !…
Kanske inte gäller för själsliga sår far, men Semlor, Kramar och Djurgårdssegrar funkar bra för mig…. då slutar mina tårar spruta för en stund smiley

… och förresten om inte tiden läker alla själsliga sår far … är det då så, att de svåra, infekterade såren läker när man får ett eget cumulusmoln, att luta sig tillbaks på ?

Ärligt talat far….

Om jag ska vara ärlig far… så tär mörkret och regnet lite på oss allihop här nere.
Lite vitt puder som täcker backen skulle pigga upp lite.
och ska jag vara ärlig far, så finns det mycket jag ser och hör här nere på jorden, som får en att tappa modet tillfälligt, känna sig bedrövad å andras vägnar, och över cynism, krig, mord, översitteri, svält som finns ibland oss. Och det mesta av det är direkt el indirekt pengar orsak till….

Fika är gott, och vänner är bra !

Det sker mycket gott i världen oxå, och det finns godhet…
Positiv kan man vara… ska man vara, men inte till det priset att blunda för sanningen, och strunta i sina medmänniskor som har det svårt.

Det är mycket som är positivt för just mig oxå, just idag….
Bla annat en ny bekantskap/vän i dansvärlden till lika bloggvärlden… vänner kan man aldrig få för många….och sedan Var det gott med kaffe och kaka på Lilla Caféet idag…. aldrig underskatta värdet av en stunds fika, vare sig det var som idag i en stunds bekväm, självvald ensamhet, eller om det är i sällskap av goda vänner

P.S .…. och du far, var det verkligen så här Gud och pojken hans, hade tänkt sig Julen ?…. att den skulle börja i oktober, med att folk köper sig fördärvade på Julklappar, och att många sitter ensamma och att självmordsstatistiken ökar ?
… Ja jag kanske framstår som en Grinchen, men “on the contrary” … så är jag en vän av Julen… så som den var tänkt från början, och dess ursprungliga budskap.

Kan du fråga från mig vad han tycker ?