Om ni inte brukar läsa mina långa inlägg i vanliga fall, så läs gärna detta ändå…och jättegärna kommentera !

Obs jag skriver inte detta blogginlägg i första hand som kritik till er som valt att ta vaccinet… ni har inte gjort något fel, annat än litat på myndigheter och press, på ett sätt man borde kunna i en demokrati…
Nä… men kritiken är allvarlig och är riktad mot politiker, Press och läkarkåren !!!

Vakna svenskar !!… vi går mot smyg-diktatur !!’

Nu måste folk börja dra åt sig öronen och tänka till lite !
Vi anses ska leva i en demokrati, ett folkstyre, men så är inte fallet !!
Och Svininfluensan har fått upp ögonen på mig och många andra, och våra röster blir inte hörda i media, som jag strax skall vittna om…

Sveket från de auktoritära

1 – Det är ett svek att skuldbelägga folk som VÄLJER att inte ta vaccinet, med ord som solidaritet….
2 – Det är ett svek att kalla det för en allvarlig “Pandemi”… det är det inte !
3 – Det ÄR ett svek i sig, att gå ur med massvaccinering, med ett vaccin som INTE har bevisats ha någon effekt, bara “beräknats” ha effekt…. och ett vaccin som inte har bevisats vara ofarligt.
4 – Och det är ett svek att gå ut att påstå saker man faktiskt inte ännu VET…. och invagga folk i trygghet. Konsekvenserna för massvaccinering ÄR delvis kortsiktiga för vissa, vissa kan dö av det !!!, men det tystas ner…
5 – Men de allvarligaste konsekvenserna kan bli långsiktiga, i form av muterade virus, samt i synnerhet ett dåligt immunförsvar hos världens halva befolkning.
Och då kommer läkemedelsindustrin håva in storkosing på nästa influensa !!
Förstår ni ?…. det är en Biljondindustri detta med läkemedel och vacciner…
Och ingen… INGEN står ansvarig för konsekvenserna i form av biverkningar och dödsfall, för det har läkemedelsproducenterna svurit sig fria från i specialklausuler nä de säljer vaccinet…. inte någon är ansvarig !!!.….. Vad tycks ? ..
känns det bra och tryggt ?… varför tror ni man svurit sig fria från ansvar, om man påstår att vaccinet är ofarligt ???

MEN DET STORA SVEKET…..

6 – …är trots allt att man ljuger och vinklar saken från läkemedelsföretagen och media, och att kritiker tystas, och inte får komma till tals annat än i egna bloggar och hemsidor, som i media avfärdas som suspekta och konspirativa…. och på så sätt undergräver trovärdigheten hos kritikerna…. för många litar ju på myndigheterna och media… “det står ju i Aftonbladet”

Låt mig berätta om “den fria pressen”

För er som inte vet om det så finns det något som heter “snack” på aftonbladet, dit man kan anmäla sig och diskutera över nätet. Det är meningen att man ska kunna kommentera artiklar och diskutera och kritisera…. trodde jag.
Men icke sa nicke…. för den som är väldigt intresserad kan ni läsa “villkor och regler” för att vara med där. Men kortfattat går de ut på att inte göra hets mot folkgrupp, smäda, trakassera osv… “hålla god ton”… vilket är i sig en besynnerlig regel, med tanke på att man lätt kan avfärda vilken kommentar som helst med att det “inte är god ton” om man vill… och det vill man, och det gör man !

“propaganda … från vilka ?

I en artikel påstår Karin Lindblom i aftonbladet idag 26 november 2009, att Läsarna tycker, rubriken som följer är tillika länk: “Läsarna: Stoppa skrämselpropagandan – om vaccinet Man påstår alltså att detta kategoriskt är läsarna åsikt, och har plockat ut ett par exempel på detta, men utelämnat majoriteten kritiska inlägg !!

När man läser inläggen förstår man att det är stämmer inte som Aftonbladet påstår. Läsarna är istället trötta på, och vill stoppa propagandan som Aftonbladet tillhandahåller. AB som påstår att svinis är typ en av de värsta pandemier som förekommit….. vilket inte är sant. Rent procentuellt är det mycket färre som dör i svinis, än folk som dör av rökning, av sprit, av hjärtsjukdomar, av bilolyckor, av vanliga influensan osv osv...

Och det är en överväldigande majoritet av inläggen, som tycker att det är Aftonbladet som står för propagandan… och håll då i minnet, att aftonbladet plockar bort många, många av oliktänkande inlägg, och i synnerhet då kritik mot dem själva och vaccineringen.

Detta inlägg av mig tog aftonbladet bort:

Nu är det nog dags att folket får en tidning som inte medvetet undanhåller information…. Är det detta man kallar för den “fria pressen” …. när man helt ensidigt rapporterar, snedvinklar allting.

1: Denna rubrik ska få en att tro att alla läsare är för vaccin… så är inte fallet.
2: Alla “experter som kallas in i media, är provaccin.
3: Alla länkar förbjuds och tas bort, och därmed all kritik och eget tänkande.
4: alla oliktänkande kollras bort med orden osolidariska konspiratörer.
5: Alla fall där någon dött med svinisviruset, OCH har redan dödligt svåra sjukdomar tillskrivs svinis, och “behöver inte utredas.
6: alla dödsfall där vaccinet varit inblandat och man haft bakomliggande sjukdomar tillskrivs de bakomliggande sjukdomarna, och “skall
utredas”

“FRI PRESS”… njä tror inte det ! (slut på inlägget)


Fri press signum för demokrati

Den fria pressen har varit ett signum för demokrati och yttrandefrihet.
Den fria pressen har funnits för att granska makten, men nu ÄR DET PRESSEN SOM ÄR MAKTEN, och om dom slutar granska politiker, och näringsliv på ett adekvat sätt, och ägnar sig åt penningindrivande rubriksättningar, samt ensidig propaganda….. Är det då en “fri press”… är det då “demokrati” ??

Så länge media inte representerar folket, utan istället styrs av marknaden, makten, och kapitalet…. så behövs inga stridsvagnar rulla på gatorna, som vi signifikativt sett ifrån diktaturstater. För de har makten över oss ändå….de har delvis tagit ifrån oss det fria ordet och vår yttrandefrihet…..
Och utan en granskande press. är vi delvis “blinda” för sanningen, om vi inte tar reda på den själva… och vilken info ska vi då lita på ???….., så här fungerar det i diktaturer. Man vilseleder folket, man tar makten över pressen !

Media i fel händer – vår tids stridsvagnar på gatorna
!

I Västvärlden idag har använder sig inte diktatorn,, av stridsvagnar och vapen i första hand, utan använder pengar för att styra marionetterna till politiker samt att styra media, som präntar ut “sanningen” … den sanningen makthavarna vill att vi ska tro på…..

Och detta sker idag, nov 2009 i Sverige, i en “demokrati”

Vad kännetecknar en diktatur ?

– Vi får rösta, men om man inte bryr sig om att hålla de åsikter vi röstat på, är det fortfarande demokrati då ?

Är det mindre diktatur om maktfördelningen i ett land är så att 1000
personer helt maktfullkomligt kör över 9 miljoner medborgare, än om en
ensam diktator gör det ?

Om all information varit tillgänglig !?

Aftonbladet har gjort en sån där fullständigt ovetenskaplig undersökning med “radioknappar” (såna små runda vita, där du endast har några el 2 alternativ)
Där var det 40% av läsarna som redan tagit sprutan, 40% som inte skulle ta den, och övriga 20% skulle ta den när de fick möjlighet !!

Jag undrar hur många svenskar som skulle tagit sprutan, om ALL information kring Svininfluensan och vaccinet varit tillgänglig ?…. och inte propagandametoder och samvetskval tillämpats för att få sin vilja igenom.

40% som inte tar sprutan, trots en så massiv propaganda, och vilseledning är ändå riktigt mycket… I Frankrike är siffran betydligt större, även bland sjukvårdspersonal. Men så har ju Fransmännen aldrig lagt sig platt för orättvisor, sedan franska revolutionen ….