Det är en myt att man måste vara smart, för att bli rik, känd, och omskriven…
… framförallt inte klok….. klokhet är inte intressant medialt.
Anna Anka, …… Alexander Lucas syster från Ankeborg, numera gift, och snart skild från Paul Anka, vars släktskap i Ankeborg för mig icke är känt.

Utländsk, och framförallt amerikanskt beröm, så tindrar svenskens ögon

Svenskarna verkar vara funtade så, att allt som kommer “from America” är underbaaaart. Och när en Svenska (Polska)… nästlat sig in i den Amerikanska Kändisvärlden genom äktenskap med en miljonär, så känner sig svenskarna på något snedvridet sätt smickrade av detta, och stolta…. ??!!?
På samma sätt som många svenskar kände sig stolta över att ha fått beröm från utlandet över hur man skött vaccineringsfrågan. När i själva verket i synnerhet regering och myndigheter skulle skämmas över de ensidiga propaganda man fört, för att föra ett helt folk bakom ljuset ang risker, och kunskap kring vaccinet…
Världens lydigaste folk, jag ger er….. SVENSKARNE !….. här finns bäst förutsättningar i hela världen för att genomföra propaganda, och därmed diktatur.
730 miljoner människor bor i Europa !…… 10 miljoner har blivit vaccinerade, var av 4 miljoner av dom vaccinerade var Svenskar !……720 miljoner Européer har därmed antingen valt att inte ta vaccin, eller inte haft tillgång till det.
….

Anna Ankas människosyn…..

Hon har slagit ned som en medial bomb i Sverige med sin minst sagt kontroversiella kvinnosyn……
….naturligtvis är det hennes kvinnosyn som upprör svenskarna mest. Även jag blir upprörd över hennes kvinnosyn.
Men att hon sedan över huvud taget faktiskt har en människosyn som förnedrar lägre klasser, och andra folkslag, upprör naturligtvis inte lika mycket i Feminismens hemland Sverige, tillika nykapitalistiska Allians-Sverige.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/ankasjul/article6247763.ab


Anna Ankas låtsasvärld

Tryck på länken, och hör henne svamla om orättvisan över att USA ska ta ett stort ansvar i miljöfrågan i Köpenhamns Klimatkonvent….
Istället tycker hon att Kina ensamt ska bära ansvaret… “Gnäll på dem istället” menar hon. Att USA är en av de största klimatbovarna samt miljöförstörarna i världen, är hon antingen pinsamt nog inte kunnig om, eller så försvarar hon till dumhet det land hon flytt till från Polen via Sverige, för att få leva den Amerikanska drömmen om ett liv i överflöd och lyx, på andras bekostnad och andras lidande…..

Dumhet säljer !!…. och vad värre är, en hel del svenskar gillar hennes åsikter.
Tyvärr har vi nog inte hört sista “Kvacket” från denna imbecilla Anka ännu !

WikipediaTidningsanka (eller pressanka eller bara anka) är
en publicerad “nyhet” som är medvetet falsk. “Ankor” publiceras av
olika skäl, till exempel för att svärta ned meningsmotståndare eller
för att förbättra försäljningsresultatet. Samma effekter kan ibland nås
utan att tidningen tar till medvetna lögner, genom att man publicerar
rykten utan att ha försökt kontrollera dessas riktighet. Om falsariet
uppdagas, kan tidningen då försvara sig med att man har varit i god tro.