2 nya inlägg på kort tid, den förra ganska lång, men rolig… denna….halvlång och lite djupare, men bara lite

Hej Papsilapsen !

Måste vara skönt att vara ovan molnen, när de täcker himlen på jordelivet så bra.
…. så luta dig tillbaka på ditt cumulusmoln, så ska du få rapport från din yngste son, om livet här nere på Jorden, Sverige, Ångermanland, Sollefteå…… så här 1½ vecka innan julafton……

Du far förresten…. läs mitt blogginlägg om mitt besök på Birsta City i julrush, tror du kommer småle lite.

Snömaskinen far …..

Du far, jag skrev ju till dig och bad er stänga av “dushen” för ett tag sedan.
Nu kan ni väl sätta igång snömaskinen däruppe….. behöver lite vitt på marken, för att lysa upp våra sinnen här nere… och sedan skulle det inte skada för mitt fotografiintresse… så jag får lite annat än svart och grått och blött att fota.

Mår ganska gott men under och inuti

Jag är absolut inte nere far , här nere, inte lika nere som du är uppe, vilket jag antar du är där uppe….. men jag har underliggande tårar under mina skratt. Men bakom det glada skämtsamma, den hjälpsamma och komplimangspridande Tomas, som jag återigen kommit tillbaka till efter den lite tunga hösten för min del…..

….. bakom detta vilar vissa orosmoln, och några “regnmoln” …. inte så mycket “åskmoln”…..

Att glömma…..

Far …Jag skrev för ett tag sedan att jag kanske gråtit färdigt nu, efter den kärlek, jag trodde så mycket på, och blev väldigt ledsen över att det inte blev…..
Jo … det är fortfarande sant… jag gråter inte så mycket över det nu…
Men jag blir ledsen inombords då och då….

Idag var jag iväg på badhuset, och simmade, innan jag gick ner i bassängen så gick jag in i bastun far…. och trodde jag skulle kunna sätta igång en sån här gubbdiskussion om väder och vind med en gubbe som låg utslagen på rygg…
Men jag fick ge upp den tanken far, när jag hörde honom ligga och snarka….

Saknar di små….

Då såg jag en pappa komma in i duschrummet, med sin lilljänta i rosa baddräkt. Pappan skulle gå till pissrännan, och jäntan var nyfiken på vad det var för ett ställe, och följde med honom…. sedan försvann de ur mitt blickfång för en stund…. och så fick jag ett leende på mina läppar, när jag ser pappan generat putta tillbaka sin dotter ut i duschrummet så han fick pinka ifred…. och jäntan såg förbryllad ut….. hon var ju bara nyfiken på denna konstiga manick… nån sån hade de inte på damavdelningen
smiley

Osså försvann han tillbaka till pinkeriet….

Och för ett ögonblick tyckte jag det såg ut som X-ets mellanjänta, och jag blev glad för ett ögonblick….,, X-ets mellanjänta som brukade bli så glad att se mig….
Men det var inte hon far….
Och jag blev lite ledsen… jag blev förvånad far över att jag ännu blir ledsen…
Jag har sett äldsta jäntan hennes nån gång , men hon vågar nog inte hälsa, jag förstår henne….
Jag saknar dom far, de tre små….

Kan inte hjälpa det, men vet ju….

Det var inte meningen….. det är bara så…. men jag kan inte hjälpa att jag saknar dom…. Jag saknar henne oxå far, sommarkärleken som jag trodde skulle bli nåt…
Men jag vet att det inte var meningen, jag … j…

Nu närmar det sig jul pappa…..

Jag kommer att vara hos moster, …. på en mycket lagom jul för en fattig grinch som jag… vi kommer att lägga pussel, äta lite kalvsylta drick Zeunerts julmust och lösa korsord tillsammans…. och du kommer vara med oss Far…. Du var med mig de sista jularna i livet… och du har varit med mig sen dess….

Be chiefen om en grej …

Jag har en vän som har det jobbigt nu med en sjukdom, vännen är stark, och kommer att klara av det… det känner jag… men denne mår inte så gott just nu…
… så jag vet inte hur det funkar far… men kan du inte lägga in ett gott ord hos chiefen om min vän…. kanske lätta min väns bördor lite….

En på jorden och en i himlen

Med mor på jorden och far i himlen, är du far mig mycket närmare ändå…
Saknar dig ofta ….. men vi syns väl nån gång i framtiden…. inte alltför snart hoppas jag…

Tills dess får du vara nöjd med mina rapporter