… Var enormt danssugen, så åkte på vinst och förlust ner till Härnösand, och dans till Mickeys… det blev vinst… även om det inte blev “storvinst” dvs kul, men inte bäst !

Det skulle varit kul om Virriga Veror hade varit där, Sally, Ewisar, Lylia, Söta tanter i klänning, el om det var söta klänningar med tanter i…Glada Kerstin, dansanta Kerstin, det var många jag saknade där, även om ett par av guldkornen faktiskt var på plats.
Bland annat jag själv !
smiley

Sjöng med trubaduren

Jopp men så är det….
Vi två celebra Herrar made in Kramfors, but living in Sollefteå, och Två dansanta damor, åkte stor bil neröver….
När vi anlände var det c:a 10 bilar på parkeringen, och alla verkade sitta kvar i bilarna, och avvakta…

Jag var nog först in på dansgolvet, och bara trubaduren var igång i fikarummet, sjöng och spelade “Sound of silence”… och jag sjöng vacker andrastämma till. Tyvärr hörde han ej detta, då jag stod 10 meter ifrån och var omickad… men jädran anåda vad fint vi sjöng ihop, jag tog en understämma.
smiley

Fint folk kommer sent, men inte jag

Jag kände mig harmonisk, men lite trött. Dansade de tre första danserna med spritt i benen, och det var ingen risk att krocka med någon till att börja med,
Härnösandsfolket verkar tycka att det är fint att komma sent, och det kan väl hända att det anses vara det i “finare kretsar”… men jag tillhör inte, har aldrig tillhört, kommer aldrig att tillhöra, och VILL INTE tillhöra “finare kretsar” … jag vill dansa och ha kul…

Bandet

Tjejen som sjunger i Mickeys är riktigt söt, och väldigt aktiv på scenen, verkar gilla det hon gör. Och hon sjunger bra, likväl som de killarna som sjunger i bandet.
Nackdelen med Mickeys är att musiken ofta glider iväg till Disco… som i sig inte är något fel på… men det rycker inte lika mycket i dansbenen som tex Jannes, Kindbergs, Shake och … just det “The playtones”.
Tjejen är söt och ser ut som hon lånat makeupartist av Agneta i ABBA…. med jätterosiga kinder och knallblå, metalic glittriga ögonlock.
Och hon sjöng barfota, stod på scenkanten och knep med tåna över kanten på scenen, såg ut som om hon klamrade sig fast.

Tvålfager ung herre och söta duktiga unga tjejer

Och som vanligt när man är på “bortaplan”, så får man mer tid över att studera människor och dansstilar. Inte så mycket ändå… men lite..
Bland annat såg jag en tvålfager ung kille som såg ut att vara rockabilly, på kläd och hårstil, som var femjävlig på att bugga, och ett par unga jättesöta tjejer som han ofta dansade med, oftast bugg då….jätteduktiga, och jättesöta.

Kalvdans – kofångare

Men min kategori att dansa med…. är tanter mellan 20 och 60, och då är det fox som gäller, om man nu kan kalla min stil för fox….
Och tanter fanns det en del, och fox blev det… kul kul !!

Bland annat dansade jag med en söt ko (Mamma mu som msn nick) Hade hon varit yngre hade det varit “kalvdans”… men haha jag har ju dansat med hennes 17-åriga dotter, då måste det ha varit kalvdans.
Och jag tappade inte mamma Mu så hon föll, så då måste jag vara “kofångare”!
PUBLIKENS JUVER… ej jubel.. menar jagsmiley
smiley

Lilla fridolf Travoltas arvtagare

Lilla Fridolf Travolta, verkar ha slutat gå ut och dansa. Ni vet han som trodde han var guds gåva till dansen, gnuggade sitt kön mot mestadels tonårstjejer på dansgolvet… och betedde sig lika taktlöst som han dansade…. och sedan mitt i “buggen” hoppade rätt upp i luften och jämfota ner så det blev utslag på Richterskalan…..

Nu har hans arvtagare tagit över… med en markant skillnad, denne är ALLS INTE gubbsjuk. Men tron om att vara dansgolvets Gud finns där. ingen taktkänsla, och hoppet som får folk att studsa upp vid nedslaget finns där…. i övrigt säkert en trevlig kis. Lite lik Beng-Åke Gustavsson förresten, när jag tänker efter….
Alltså Hockey -coachen får han väl heta tills vidare…

Matadoren var där och hypnotiserade sina dansoffer med en sugande blick…. alltid trevligt att se gamla bekantskaper

Jag tror inte att jag är bäst…..

Själv då ? Dansar jag inte lustigt, har jag inte lustig stil, och roliga grejer för mig. Jo det har jag helt säkert…
Jag tror mig dock inte vara guds gåva till dansen … JAG VET
smiley
Sen att vissa kanske tycker det ser lustigt ut, är bara avundsjuka (tihi)

Underbara, fluffiga, vintriga, ljusa glittriga snö..!!!

Tittade ut mitt under dansen och såg häääärligt vinterlandskap, och rikligt snöande… det gör mig glad … när det snöar mycket….
Trots att det innebar en något långsammare hemfärd i snöyran…
Chauffören skötte sig… var inte ner i diket en enda gång ….

Nu lääängtar jag till nästa dans
Väl mött alla 20-60-åriga danstanter på Hullsta Gård 8/1 2010 till Shake