Livet är berg och dalbana far…. och det är jag glad för !
Tänk om det inte var några kurvor, höjdskillnader eller smalare eller tjockare väg….
Ja tom att man “åker av vägen” behöver inte vara negativt… bara man kraschar “lagom hårt”…..

Basar du ?

Där uppe då far ??…. glider du omkring på ett cumulusmoln och spelar harpa ???
… Nej så klart det måste vara basister i himlen oxå kan jag tänka… så du måste givetvis spela bas till änglakören….. så måste det va !

Ta emot kusses mor !

Du far … jag vet inte om du träffat henne än, eller om hon just anlänt och fått ett eget cumulusmoln, men Min kusin C:s mamma, la igen ögonen nyligt i helgerna….
Hon hade ett tufft liv på många plan far… det vet du … ta hand om henne när hon nu kommer… så hon känner sig trygg….

Jag ska spela på hennes begravning är det tänkt….. Första tanken var Cornelis Wreesvjiks Sommarkort….. men det krävs nåt taktinstrument och en bas till min gitarr och sång… Det går inte på nåt sätt att koppla in din bas och änglakören ??
… eller blir sladden för lång …??
Ja nåja jag får väl hitta på nån annan låt…

Något sen födelsdagspresent

I helgen var jag ner till Bollsta Bruk till en god vän…. En försenad födelsedagspresent i form av 3-rätters middag och filmkväll

……. Va ?… jo jag fyller år i september, men det har liksom inte blivit förrän nu !!

Gick en promenad på kvällen, sen fick jag skjuts hem. Det blev nån toast till förrätt, fisk och pressade pårer till huvudrätt och våfflor med glass och hjortronsylt till efterrätt …. smakade mumma !!
smiley

Vänner kommer och går

Du ser väl mig där ovanifrån kanske… men om du undrar ändå, så är jag mycket gladare nu totalt sett, än i höstas, men motgångar finns, både på vänfronten och mitt eget liv…
Fast som sagt, jag har fått några nya vänner oxå de senaste Åren … En i Bollsta, en i Näs, en nyligt på Österåsen, En från Åsele, ja det är några till oxå….

Gråt och skratt

Gråter ??… nä inte så mycket alls nu… senast till Mel Gibsons Patrioten, och densammes Braveheart…. Men inte av egen sorg…
Det är bra att gråta… men inte jämt… nu har jag paus….

Skrattar ?… Ja massor … senast igår när vi såg på en fransk film “håll käft” … du skulle asgarvat du med så du låg på golvet far… som vi gjkorde när vi såg Ice Age första 15 gångerna….smiley…… eller Roadrunner (gråben och hjulben)

Dansar igen….och kärleken är fyrbent

Dansar igen ??…. Japp av hela min själ, spritter det i benen på mig igen, och blir genomglad av det igen….

Kärlek ?….. just nu hunden Viggo !!… smiley

Luta dig nu tillbaks på ditt moln så hörs vi… ZZZZZzzz