……

Grötigt

Startade dagen med 2 portioner Gröt…. har funnit att den blir god om man har russin i den, alltså kokar med russinen i…..
Sedan styrketränade jag lite hemma, biceps och bröst…..
Och fyllde på med chiliconcarne, när man bränt lite muskelenergi måste man ju fylla på… och idag blev det ordentligt med mat kan jag säga….

Bastu…. efter X-möte

Nu när det var påfyllt igen, så blev det simning och bastu….
Det är lustigt hur vissa saker känslor aldrig riktigt vill lägga sig, och hur vissa sår aldrig riktigt läker….. Jag har ju lagt ett plåtlager runt mitt hjärta nu….. men det skyddar ändå inte, eftersom mitt hjärta lever lite sitt eget liv, och aldrig glömmer…
Unga hjärtan läker fort igen …… men inte mitt.

Sjuka vänner

Nå…. efter X-mötet, gick jag o hälsade på Martin och Anneli, alldeles proppmätt var jag, men blev ändå bjuden på mat, och man tackar inte nej till mat… Kycklingfilé pommes frites, och broccoli…..
Och naturligtvis blev det nybakat och kaffe, … finns alltid plats för fika …:)
Martin stackarn såg riktigt hängig ut… förkyld och eländig….
Fast han är nog ändå ganska lyckligt lottad det finns de av mina vänner som har det värre nu….. tankarna hos den vännen….

Mera mat.. med lyrik och sång

Jag funderade hur jag skulle göra, om jag skulle gå på dans ……. eller om jag skulle vänta till i morgon och dans i Ö-vik…
Men först blev det vis och lyrik-kväll med Vis-och-lyrik-klubben…. i samband med ett rekordkort årsmöte…. och gissa vad det blev där … JO MERA MAT …..

Men först så sjöng jag och spelade tre låtar för sällskapet…

“God natt” med Publiners
“In your light” med Jon Allen…. och
“De vackraste orden”, med Cajsa-Stina Åkerström

Fick beröm… kan aldrig få nog av beröm

Det gick rätt bra….. många berömde, så jag får väl hoppas att dom menade det dom sa…. Andra låten hade jag börjat sjunga, och för ett ögonblick hade både ackord och tonart försvunnit från mitt minne…… men rutinerad som jag är sjöng jag lite a capella … och kom på dom, så fort att det förmodligen inte märktes….

Många känslor…. mycket dans

Viskvällen var rolig, så kul att jag blev lite uppåt, och beslöt mig för att gå på dans oxå …. Många härliga dansanta damer var där, och Svänssons spelade bra. Även om de inte var i närheten av originalet, när det gäller sånginsats… så var det underbart kul att de spelade “Gotta be somebody”…. Med Nickelback.
X-tra Dubbla känslor dock…. hjärtat har inte glömt.
Låten jag spelade om och om igen i höstas. Och jag är inget vidare på att låtsas…. Kanske framstår JAG som en isman…… det är jag inte…. långt ifrån.
….. jag blev inte ledsen direkt, .. ja lite då…. lite melankolisk, och så….
eller ganska mycket faktiskt…. konstigt det…
Men kvällen blev som en blandning av underbar lycka, glädje i dansen, en underbar dag, … blandat med sorgsna ögon över förlorad kärlek…

Men som sagt var … bättre att ha älskat och förlorat, än att inte älskat alls.