….. den kan ju vara trist och tråkig och, alldeles, alldeles underbar !!!

Dans på Hullsta Gård i kväll. Och det är inte Mats Bergmans, eller Cleas Löfgrens eller nåt annat russindiscogäng som spelar… utan Scotts !!!

……som jag missade i somras oxå pga brustet hjärta !
Nu missar jag det pga brusten stämma, hosta och kräkssmiley

Snart 3 veckor nu som det varit influensa… börjar faktiskt ledsna på att sitta framför datorn och lusläsa Aftonbladet, diskutera politik på nät-forum, och springa skytteltrafik till toan o spotta slem, och hosta tills jag kräks, och sedan känna hur varje lem i kroppen darrar av matthet … utom en lem, som knappt tittar fram när jag ska kissa…..

Ja jag vet att jag lever jallafall…. anledningen till att jag vet det är att jag hör pulsen pulsera i örat som är inflammerat… tu-dunk, tu-dunk, tu-dunk !!

Nåja …. jag var över till grannen och spottade slem i deras toa nån timme, och såg på Talang, fast hon och jag ville se Så ska det låta…… men det ville inte tonårsdottern.

Men det hade varit kul me dans ikväll…
nä nu måste jag dra och spotta lite till … bye bye