(I blogginlägget nedan detta har jag en repris på styrdansfenomenet)

Sommaren har gjort entré

Bara på några få dagar nu har sommar gjort entré….
Och jag har blivit fri förkylning…. HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, !!!

Och iom att sommaren gjort entré, så har även motiven ute infunnit sig, foto-motiven, och motiv-ationen inombords infunnit sig….
I två månaders tid nu har det varit grått och trist ute, varken knoppar, snö, eller gröna blad…. och då stannar människorna inne oxå ……

… osså påstår de att det bara är björnar som går i ide ??smiley

Jag vet med bestämdhet att det inte är så mycket vackra kvinnor ute på stan och spatserar vintertid, som det är nu…..
Och det är då man så innerligt förstår Robban Brobergs låttext: “Jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig, när jag ser en tjusig tjej”
För den delen tinar en hel del gamla gubar fram oxå, som man inte sett på hela vintern….. och dom är för visso mycket enklare att komma ikapp, men det pirrar inte lika mycket inombords med gubar…..

Idag gick jag för övrigt för första gången i år, med både shorts och bar överkropp, det var kanonvarmt. Nu var det väl dryga 20 grader… men även om det varit 30 grader varmt, så hade jag fått samma kommentarer angående min lättkläddhet, som jag fick idag, och alla andra år:

– “Tror du att det är sommar eller” (Sommar blir det nämligen 1 Juni eller nåt, och då kan man nog gå lättklädd, även om det är 8 plusgrader och regn)smiley

Dagens uppdrag

Jag hade två planerade uppdrag idag:

1 – Fika Med Mu på stan, vara social och trevlig

2 – Tvätta fönster hos Viggomattes mor

Första uppdraget gick bra och var trevligt, samt innefattade 4 kulor glass i en bägare på Lilla Caféet…. varav av nästan en hel kula glass försvann i Mamma mu:s Tonårsdotter som på tonårsmanér står och ser söt ut, i hopp om att få smaka ….
G Joinade in efter ett tag, och våra fördomsprofiler tog fart i skyltfönstret på caféet…..

Fönsterputsandet var roligt som tusan….
För det första blev jag attackerad av Viggo (hon var hundvakt), slickad, och pussad och allmänt omtyckt …. ja av hunden då förståss…
Sedan hade E gjort Laxsoppa som var SÅÅÅÅÅ GOOOOD !!!

Nu blir det dansa av – tjohopp

Nu spritter det ordentligt i benen på mig, och längtan efter sommardanserna är stor… först nu på Hanssons Loge 22 maj… sedan Ärsta och Forsmo.
… och skulle det spira lite kärlek, så smiley… äh, jag tar mig en leverpastej-smörgås iställetsmiley

Men även om det finns mer att berätta, så blir det inget mer nu, för mina ögon går i kors…

Natt natt…