……. så här känner jag…. tänker jag

Ord………

….. varje ord är viktigt för mig, varje ord smakar jag på,
innan det lämnar min mun…

Vad är det jag vill ha sagt ???…… och vad betyder orden egentligen ??
Betyder ett ord samma för alla ???…
hur förändras ord genom användandet av dem .. ?

Med ord uttrycker jag mina tankar mina känslor… och mitt inre….
… med ord klär jag det outtryckta reella …. det verkliga….

Många använder ord för andra syften, ….. att skapa illusioner om vad de egentligen har för avsikter…..
… att måla upp nidbilder… för egna syften, ….. att manipulera och styra andra människor…..

…. inom politik såväl som kärlek !

Det finns en plats i mitt hjärta som är oskyddad, och så kommer att förbli, med tanke på vem jag blivit, och vem jag är….
…. dit har människor nått med ord….. vackra ord som anspelat på min största längtan i livet….. och mitt stora tomrum i präglandet av den person jag blivit och är.
Vackra ord om kärlek och närhet….. vackra ord som tycks vara utan substans…..
…. dit där tomrummet är ….. landar orden som har balsam och bomull i sitt hölje… men egenintressen och baktankar under skalet, när de väl bosatt sig där…..

…… försvarslös mot dessa förklädda ord, …. faller jag som en fura mot stenbeklädd häll, varje gång det inträffar….. försvarslös mot förklädd kärlek, då det är detta jag innerst inne tyst skriker efter, längtar efter…….

Med vackra ord och till synes menad uppriktighet, har mitt hjärta öppnats likt en trojansk häst, för att sedan beröras innanför murarna….
En paradoxal jämförelse… eftersom avsikten tycks ha varit att vinna mitt hjärta kan tyckas och tros… eller åtminstone komma åt mig, få ta del av mig… vinna mig…. … men effekten blir ju givetvis den motsatta….. man får flytta ut utanför murarna och inte komma in igen…… så länge som mitt hjärta lever

…. detta har skett många gånger, av olika personer, för att det varit möjligt, för att man sett att det varit möjligt hos mig….eller kanske man inte förstår att man gör detta …….