….
Att Pissa, skita, fisa och snyta sig, är inte alltid så smärtfritt som man kan förställa sig….
…. och med åren är det väl sånt man blir bra på genom erfarenhet….
Jag är bara fundersam hur dessa saker löser sig till det bästa för er kvinnor…..
… ni har ju liksom ingen “pip” där fram, och har helt andra sociala koder över vad som är tillåtet och “fint” när det kommer till dessa “skitsaker”

Då och nu – konsten att skita

Jag menar, när människan skapades oavsett darwinism eller Bibelns version, så var det ju mer eller mindre fritt att gå och kacka och pinka i princip på fläcken när du blev nödig….
Och mitt tips är nog att kvinnor inte var nå annorlunda än män på den punkten så långt tillbaka….

Skiter kvinnor ??

Men numera skiljer det sig så mycket i sociala koder, att många män har kommit att tro att kvinnor inte bajsar som oss män, eller fiser….
Hur vanligt är det att en kvinna fiser ??….. jag känner då bara till en kvinna som öppet fiser… men hon är från Junsele…. så det så !!
Hade det inte varit för henne så hade jag nog levt i villfarelsen att kvinnor varken fiser eller bajsar, utan skulle ha löst sina restprodukter i nåt slags internt förbränningssystem smiley

För övrigt var jag ihop med en kvinna för några år sedan, som gjorde misstaget att låta mig ta hand om tvätten….. HENNES tvätt
… tro det eller ej, men det var en skitrand på hennes vita spetstrosor smiley
… jag behöver väl inte säga att det förhållandet “sprack” … *fniss*
(likväl som en av mina illusioner)

Nä nog skiter kvinnor alltid…. med några få undantag.
För ingen kan väl föreställa sig att den pimpinetta lillas prinsessan Madelaine kan frambringa nåt så arbetarklassmässigt som bajs ???

Skita på plats

Nu idag, i det som så missvisande kallas civilisation, där vi till att börja med har kläder på oss, som hindrar oss i utsöndringsproceduren ……
Och sedan är det ju inte direkt tillåtet att varken pinka eller skita överallt, och heller ej socialt accepterat….
Det kan ju ofta uppstå jobbiga situationer i civiliserade samhällen, när ingen Uttömningscentral (WC) finns tillgänglig inom rimligt avstånd för hur effektivt den nödige klarar av att hålla sina restprodukter kvar inom det egna kroppsliga systemet.

Efterdyningar

Tänk er att vara långt hemifrån, och därmed utan möjlighet att inom kort kunna fara hem och byta kläder, i fall det av någon anledning skulle behövas….
Och låt oss säga att “en kompis till mig” har berättade om hur han ställde sig på en offentlig toalett, vid pissoaren och anletsdragen gick från hårt anspända, till en aura av fullkomlig frid… dvs han pinkade !

Som man hänger man ju ut attiraljerna, utan att behöva dra av sig pantalongerna helt. Problemet är bara att (berättade min kompis för mig)… då vilar “pinkröret” på nederkant av gylfen, ….. och uppenbarligen hindrar att varenda droppe kommer ut… vilket kan få ödestigna konsekvenser, när de sista dropparna sipprar ut…. EFTER att man tagit på sig byxorna.

Skitnödig på guppig väg

Det kan oxå vara ytterst olämpligt att det börjar tokbubbla i magen, när man har 10 mil skog framför sig i resa på guppig väg, och inte har toapapper med sig i bilen….
Det fick ja…. eh min kompis erfara för 10 år sedan.
Varenda gupp fodrade enorma kraftansträngningar för att hålla tillbaka….
Kallsvettades och gjorde ont…
När ja… eh han kom fram till civiliserad miljö med vattenklosseter han han inte riktigt 100% sätta sig ner innan eruptionen satte i kraft, vilket medförde att vederbörande inte kom ut från toaletten de närmsta 20 minutrarna för återställning av den hygien och sanitet som rådde innan besöket.

… nä nog skitsnack för nu…. kanske kommer mer en annan gång…..
.. men nu måste jag kila innan det händer en olycka smiley