…..
Man blir bara trött på hur saker fungerar i samhället, och att det bara blir mer och mer cyniskt, dra ur varje krona ur varje människa, i varje j-a situation….
När man har rättigheter, upplyses och informeras det från myndighetshåll, och företagarhåll (inköp och tjänster)…..över det EGNA ANSVAR MAN HAR ATT UPPRÄTTA DESSA RÄTTIGHETER….

… Likaså är det ens EGET ansvar och skyldighet, när det kommer till ens egna skyldigheter gentemot företag och myndigheter….
Och det kommer massor med kanslisvenska i brevlådan, som man snart måste ha en tolk för att kunna översätta till vanlig svenska så att man förstår vad det rör sig om…
…och det mesta i finstilt….

Förseningsavgifter ….. drabbar ofta gemene man,……när denne inte skött sina åtaganden….. och det går snabbare och snabbare att få dessa … och de höjs ordentligt…..

Men hur är det nu med när företag eller myndigheter missar i sina åtaganden ?
… skickar dom då ut “straffavgifter” till gemene man, när DOM INTE skött SINA åtaganden ???

Nä så är det väl inte riktigt va ???

smileysmileysmiley

Samma sak när någon “ansvarig” myndighetsperson ställs tills svar för agerande från myndighet eller individ på myndigheten, samt tillika fuffensföretag som lurar folk på pengar…. då är det vanligast att få höra:

– ” Jag kan inte uttala mig i enskilda ärenden”

– “Jag är inte insatt i det enskilda ärendet”

– “det där är inte mitt ansvar”

osv osv….

Jag blir så jävla förbannad på hela skiten, detta förbannade maktmissbruk, och pengautsugande från människor som inte förmår värna sig….

smiley

När har dessa personer något “Eget ansvar” ????

…. om dom nu ska ha så jävla feta löner pga av ansvar, så må dom väl förbanne mig ta ansvar oxå ….