Under 1900.talet kämpade arbetarrörelsen till oss svenskar, rösträtt för kvinnor, kortare arbetsdagar, rätt till semester, anställningsskydd, sjukvård för alla. En fackrörelse som var till för folket mm mm…..
…. Utan arbetarrörelsen, hade tex kvinnor än idag förmodligen inte haft rösträtt.
(klicka på länken för hela listan över Moderaternas själ och grund))

1916 är emot allmän olycksfallsförsäkring i arbetet.
1918 är emot allmän och lika rösträtt för män.
1919 är emot 8 timmars arbetsdag.
1921 är emot dödsstraffets avskaffande och röstar emot kvinnors rösträtt.

…. snart är det mesta borta !

Länge lade många hoppet till att Mona Sahlin skulle vara den som stod upp för de sjuka och utförsäkrade……. men se’n kom valförlusten, och Mona “came clean”… höll “ärliga timmen” när hon höll sitt avskedstal…… och jag kunde själv inte se vad som skiljde hennes nyligen bekända politik gentemot de “nya moderaterna

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/socialdemokraterna/article8228351.ab

– “Vi kan inte ha en skattepolitik som skrämmer bort väljare”, säger Mona

Syna den kommentaren.
…. vad får vi för skattepengar ?…. skattepengar som hon nu inte längre är viktiga ….. jo vi får VÅRD skola omsorg rättsväsende mm
… rätt viktiga grejer om du frågar mig…. mindre viktigt om du frågar Reinfeldt, och numera tydligen oxå Mona Sahlin

Sin hårdaste kritik riktade Mona Sahlin mot att hon “tvingades” ta med Vänsterpartiet i det rödgröna samarbetet. “Var det därför ni förlorade valet?”

Det var en av anledningarna. Jag säger inte att det var den
viktigaste, men många, många väljare skrämdes onekligen bort av att
Vänsterpartiet var med. Vi sa en sak, Lars Ohly sa något annat. Kvar
blev väljare som inte riktigt vågade lita på någonting av vad vi sa.

Låt oss syna detta: för det första var det att “tvinga” in S i samarbete ?…. och i så fall vilka var det som inte ville lämna V utanför , jo representanter för socialdemokratiska partiet som representerade vänsterfalangen av ett S vars partiledning kliver åt höger hela tiden…..

Så alltså kan knappast valförlusten bero på att V kom med i samarbetet, utan beror mer på att S inte längre är ett vänsteralternativ…. däri ligger förvirringen hos väljarna kära nyblivna moderaten Mona Sahlin !!!

Sahlin: “Låt oss vara oerhört tydliga på en punkt: det måste alltid löna sig att arbeta”.

Här tar Mona rakt av utan att ens finputsa uttrycket en moderat lögn, och vill vinna väljare på detta…..
Varför kallar jag det för lögn då ?….. Nej det är ingen lögn, att det ska löna sig att arbeta… det håller alla medborgare och partier med om….Lögnen består i att låta väljarna tro att det inte lönat sig att arbeta under tidigare regeringar…
Lögnen består i att man vill göra gällande att det inte lönar sig att arbeta för att folk fuskar med sjukförsäkringar. ett fusk Moderaterna lät väljarna tro att det var utbrett…. när det i själva verket låg på 0,4 %…. det är inte utbrett fusk ! Man gjorde den lögnen för att rättfärdiga skattesänkningar, betalt av utförsäkringar, och minskade ersättningar…. sen är det upp till var och en, om de tycker detta är OK beteende…. jag tycker det inte !

Varför undrar ni ?…. varför är Mona moderat i sina åsikter ?

Ta en titt på en toppolitiker som Mona Sahlin och hennes årslön ca 1,5 miljoner, samt hennes avgångsvederlag bröder och systrar…. så förstår ni att Mona Sahlins politiska agenda aldrig varit att hjälpa de sjuka och svaga i samhället…..

Detta föranleder en att fundera över om Göran Persson och Mona Sahlin verkligen har velat vinna valen 2006 och 2010…. då Moderaternas politik bevarar deras förmögenheter bättre.-… på bekostnad av sjukskrivna och arbetslösa….

Hur kom Moderaterna till makten, och behöll den ?

Orsak nummer ett:

Fredrik Reinfeldt, alltså inte någon ändrad politik, utan en man som har stora rådjursögon….. Det är mer än en gång jag hört gamla tanter savat och dräglat över FRs “fina sorgsna ögon”… och därmed lagt en röst på M.

Orsak nummer två:

Moderata lockbeten i form av småsmulor vid bordet genom “jobbskatteavdrag” har gjort att arbetarna har glömt sitt arv, sin kamp, och
sina bröder….. och röstat med dom som tagit ersättningen från tusentals sjuka….. för att finansiera egna skattelättnader i
hundratusenkronorsklassen…. således har arbetarklassen bytt ut solidaritet mot nån tusenlapp

Orsak nr tre:

SD vann delvis valet åt Moderaterna….. nu riktas all uppmärksamhet åt SD som det enda onda partiet, med Nazistanknytningar, och rasistisk
politik….
Och lämnar ett lugnt kölvatten åt moderaterna att härja fritt i politiken och framstå som “good guys”… damtidigt som man monterar ner välfärden.
Man ignorerade SD länge och väl från alla partier, i synnerhet från S, men även M, ja alla….. Resultatet … ett rasistiskt människofientligt parti i riksdagen….

Är det då fruktansvärt att det kommit in ett främlingsfientligt parti i riksdagen ?
Nja…. inte om man ser till vad de kommer att få uträttat i sina frågor kring invandrarpolitik och rasism….. ur den aspekten är det helt verkningslösa… har ingen makt, eftersom de aldrig kommer få majoritet i dessa förslag.
Däremot så ger det moderaterna fritt spelrum att föra SIN omänskliga politik, som är klassrasism, istället för hudfärgs och kulturrasism….

En fjärde orsak är:

Det värsta är att detta i princip gett fritt mandat för moderaterna, att härja hur dom vill…Med tre nickedockor i Göran Hägglund, Maud Olofsson och Jan Björklund….
Alltså har Alliansen lyckats med trollkonsten att få det att verka som de är överens… när det io själva verket bara finns ett parti i alliansen.

Orsak nr fem:

Media är idag till största delen styrt av högermänniskor. dvs människor inom mediatillhör den löneklass som vinner snabba “blodspengar” på Moderaternas “politik”

Moderaternas lögner, och dess egentliga agenda

Så länge ni är friska och därmed arbetsföra kommer Reinfeldt hålla er under armarna, kasta brödsmulor av “tillväxtkakan” till er….
Men sedan … när ni blir sjuka och utblottade…. då är ni ingenting för honom……ingenting !!

… Moderaterna kommer att vara på eran sida, de friska produktiva, så länge ekonomin är så pass god som den är….
sedan kommer svärdslaget mot arbetarna igen…. tror ni själva på att de kommer skära på sina egna inkomster och privilegier vid
kristider ??…

Läs lite, googla och kolla upp vad de gjort under denna trots allt något så när milda finanskris…. de har ökat sina förmögenheter,
privilegier och löner enormt….
Vad tror ni händer när det blir en riktig global finanskris ???

Han inväntar opinion och läge för ytterliggare klyftor mellan arbetande och sjuka….. när folket ger sitt klartecken i tron om att
han värnar om dem…. så hugger han .. tro mig !

… för detta är nämligen mannen som uttryckt att “välfärdsstaten en omöjlig konstruktion” ….. och att hans gräns för denna är att “ingen ska svälta”…..

Regeringen, makteliten, media och svininfluensan

Se på Svininfluensan som exempel.
En av vår moderna tids största lögner och odemokratiska skeenden….
Där tom granskande media var inblandad i en rikstäckande propaganda för ett vaccin vars verkningar DÅ var “okända”….. men ändå lät man
läkemedelsföretaget i fråga skriva in en klausul om ansvarsfrihet vid fall av biverkningar och dödsfall …

Varför tror ni att den klausulen kom till ? …. läkemedelsföretaget tjänade miljarder, utan ansvar för sin produkt, så de drabbade kommer inte få nånting i skadestånd !

När svininfluensan kom så ljög man om kunskapen om dess säkerhet
Man undanhöll klausulen om ansvarsfrihet vid fall av biverkningar och dödsfall
Man lovade oss utredningar om de fall som vaccinet var misstänkt orsak
till dödsfall…. ÄNNU har vi inte fått se de utredningarna

Ett vaccin som idag med stor säkerhet idag orsakat Narkolepsi hos minst
20-tal barn i Sverige och Finland, men inte i andra länder…

Sverige och Finland som var de fogligaste länderna vad gäller tagande av Svinisvaccin….

Nån som ser ett samband…?

Och då är inte inräknat de “misstänkta” vaccindödsfall som skulle
“utredas” … och då är inte inräknat de eventuella bieffekter som

är långsiktiga. eller inte så lätt att koppla till vaccinet….

Och i okunskap, men ändå i egoismens tecken, i tron om att det
faktiskt var en Pandemi på gång…. som nästan skulle kunna slå ut
mänskligheten… så trängde sig eliten före i kön till vaccinet….

Reinfeldt – En av världens bästa på att manipulera, minns er historia !

Med en av världens nu mest manipulativa ledare Fredrik Reinfeldt, och Världens lydigaste folk… så kan det gå ordentligt på tok i det långa loppet…

… Jag minns för CA 70 år sedan i ett centraleuropeiskt land var det en liknande situation, med en manipulativ ledare och ett lydigt folk …. enda komponenten som fattas i Sverige …är ett större lidande, en Global finanskris som slår ut Sveriges export….
Tror ni då att Reinfeldt kommer sänka sin lön och sina avtal… eller nymoderaten Mona Sahlin ?…. Då är det ni kära arbetarbröder, som kommer att offras, och utan att blinka från maktens korridorer….

Vilka är edra bröder då ?

Jag må kanske inte falla för svärd, eller våld…. men kanske jag faller offer för ord och ändrade regler, indragningar…
… valet är vårt…. tillsammans, eller så väljer vi att gå vår egen väg, se till vår egen plånbok, för nån tillfälligt lockbete…
och står sen splittrade när dagen för global finanskris VERKLIGEN KOMMER ….
är vi era bröder då ?….. eller är vi det nu ?

Om vi tillåter det, så kommer de fortsätta och fortsätta och fortsätta… dessa moderater, dom kommer att inkräkta på dig så långt vi tillåter….. ända längst in i ditt innersta väsen, och din
sista sekin ……så det är vår förb… plikt att sätta stopp för dom …

Vilka har makten och pengarna idag ? … ! Marknaden pga att politiker agerar deras lydhundar…..

Demokrati betyder “folkstyre” ….. inte marknad, media eller ministerstyre