…..
En fantastisk dag ! ……och ett rent helvete…..

För mig har det varit en bra dag ur många aspekter, ätit mig mätt…. och gjort lite nytta…..
Men samtidigt är jag less på hela skiten….
Less på det furiöst hänsynslösa, människoförnedrande, destruktiva kapitalistiska system vi lever i ………
Jag är less på att läsa om rika människor som blivit rika för att de utnyttjar fattiga.
Det senaste som kommit till min kännedom är att rika kvinnor i väst köper tjänsten att någon fattig kvinna skall bära deras barn pga att de inte kan få själva…. barn har blivit en import, en industri…..
Baern stjäls och säljs som varor …..så fruktansvärt ovärdigt och omänskligt….
Det behöver absolut inte vara något fel med adoption, många gånger är det en hjälp…. men det är den cyniska människohandeln jag blir arg över.

…..och ingen av oss reagerar !…. inte tillräckligt !

Jag är så fruktansvärt less på människans enögdhet, människans ignorans mot den planet som föder oss, gett oss liv, och ännu ger oss liv…..
Människan har utrotat mer arter och ekosystem än något annat….
I Sverige hatar man vargen, och ljuger om dess hemskhet…. för att få skuta av hela stammen…… fast Vargen inte dödat EN ENDA MÄNNISKA i Sverige under modern tid….

Gång på gång ser vi hur människan leker GUD, och det kommer aldrig att sluta väl… vi ser redan nu konsekvenserna i svårartade epidemier, muterade virus, resistenta bakterier som följd av människans ignorans och brist på respekt för naturens lagar.
Västmänniskan vräker i sig gifter, röker, dricker, knarkar, äter socker mer än mat, rör sig inte utan åker bil överallt, och spyr därmed även ut än mer gifter,,……

…. och sedan står vi förvånade över de sjukdomar som drabbar oss som cancer, hjärtsjukdomar, muskelsjukdomar, ADHD, Psykiska åkommor, och hundratals nya sjukdomar…..

…. och litar till att mediciner skall rädda oss, så att vi kan fortsätta på invant spår, att förgifta, leva felaktigt och ohälsosamt…. mm mm

Likaväl blir jag less på politiker….. och i synnerhet blåa politiker och blåröda (S)
….. som roffar åt sig skiter i den lilla människan, den sjuka människan, den svaga människan….. som går i storkapitalisternas ledband, och köper sig makt via lobbying och hemliga bidragsgivare till sitt politiska parti…..

Och jag blir less på de politiska lögnerna som smutskastar det nu snart ENDA parti som fortfarande står på den lilla människans sida …. vänsterpartiet.
Jag blir less på desinformationen och lögnerna från M, om att de skulle vara emot utanförskapet, när de spär på det… blir less på deras förvrängningar och stölder av ord…. förgiftar språket gör dom….

Och jag blir bedrövad av att man lyckats köpa/muta sig till blåa röster pga av att de rika och medelrika fått skattelättnader och mer i plånboken på bekostnad av vad skatteintäkter gett i form av sjukvård omsorg och trygghet…..

Jag skäms ….över att detta har blivit möjligt i Sverige

…. Olof Palme vrider sig i sin grav