Vi lever i en tid då de flesta väljer sig själva.
Där få har problem att hävda sin rätt, och ännu färre ser att de har någon skyldighet gentemot andra…..
…. och det återspeglar sig även på regeringsmakten. Sådan är den värld majoriteten valt… och fortsätter att välja.

Jag kommer aldrig mer ta på mig det jag tog på mig ideellt detta år, denna sista månad. Jag kommer aldrig mer lita på att folk kommer göra det de tagit på sig att göra. Att det skulle bli mycket visste jag, men detta är ju löjligt.
Frågan är om jag blir kvar som ordförande, eller i föreningen över huvud taget efter detta……

Av tävlingsdeltagare har jag fått erkännanden och beröm….. men jag har tagit emot alldeles för mycket nedlåtande kommentarer oxå, och fått för lite erkännande internt, tom har det sagts något nedlåtande att jag inte klarar av att vara ifrån golfen…..

…Jag undrar hur detta SM hade artat sig om jag intagit samma lättvindiga inställning till det hela som många andra gjort ??
Det är klart att det var oerhört korkat av mig att känna ansvar över det åtagande vi tagit på oss….. så här i efterhand inser jag att även jag skulle struntat i mer… så som många andra utan samvetskval gjorde….

Jag tänker inte nämna några specifika namn eller händelser, men det är många som backat på sina åtaganden, och många som inte ens åtagit sig något.. men som gärna är med och skördar……
Lärdomen tycks vara att ju mer du gör, desto mer skit får du, … gör du
ingenting, och konsekvent så har du inte gjort nåt fel….

Vi lever i en tid då de flesta väljer sig själva.