Sommaren springer iväg fortare än någon sommar på mycket länge. Men jag tolkar detta som att jag haft mycket roligt då.; )
Sommardanserna har varit livsnjutning av högsta dignitet….
Och kärleken har uteblivit denna sommar oxå, kanske därför jag varit så lycklig ?
Jag skriver för övrigt detta blogginlägg från min mobil, trots att jag är hemma. Bara för att testa om det går. Och det gick ju bra. Jag måste nog helt enkelt vara bäst 😉

Så här på sensommaren blir jag lätt lite bitterljuvt melankolisk. Hösten är i annalkande, om än långt bort i horisonten…. så skymtas den.
Den första delen av hösten är dock så vacker och frisk att jag inte alls bävar för den, utan snarare ser fram emot den…precis som jag ser fram emot sommaren i Mars.

Vädret har varit underbart i sommar… helt oslagbart fint.
Varmt i luften under hela Juli, tom när det varit mulet och regnigt.
Och det har inte varit någon lång period av någon som helst vädertyp, lagom med sol, och lagom med regn……

Blåbären hittade inte ner i min plockare, även om jag var ut i ett halvhjärtat försök att hitta några… det blev en liter, och räckte till en paj hos grannfrun.smiley

Några få sommarfestligheter återstår dock för min del, och som vanligt när sommaren närmar sig sitt slut, så är jag mer eller mindre black, pank och urfattig.
Nu drog ju utgifterna iväg ordentligt pga av mitt stora kapitalistiska, statuspryl. mammondyrkaninköp….. Samsung Androidtelefon…..
Jag har hädat, så som förespråkare av att inte köpa på sig för mycket saker, och leva ett enkelt och anspråkslöst luffarliv.
Diggiloo vid Skuleberget den 14:e kan bli en kul “avslutning” på sommaren

Tjing fling på er ute i cyberrymden smiley