…..
Livet är sorg och ilska, livet är lycka ….livet är underbart.
Livet är en vandring i skärselden, livet är en dans….

Men är livet kärlek ?

Ja visst är det kärlek, även för oss ensamma, utan jobb och pengar, visst är det utan tvivel kärlek. Kärleken från en vän som håller upp dörren åt en när man har händerna fulla. Kärleken från en vän som kommer med allehanda ätbara gåvor av kärlek. Kärleken från en vän som är villig att ta emot mina gåvor, och på ett sätt fullbordar mig….

Är det då förmätet att önska sig kärlek och förälskelse mellan kvinna och man ?… Är jag en narr som hoppas på och längtar efter detta trots att jag är ett underbart människovrak, trots att jag är en rik fattiglapp, trots att jag är en gråtande clown som får dig att skratta, och som behöver din famn….

… eller är kärlek bara till för de framgångsrika, trygga, lyckliga arbetande medborgarna ?