Hur skojigt som helst på dans till Kindbergs, på Hullsta Gård. Det första som hände var att jag blev uppbjuden av en filmskådespelerska…. åtminstone såg hon ut som en sådan. sedan flöt det på med dans precis hela tiden i 110 km i timmen. Med dansanta vackra kvinns från alla världens hörn, …. ja så långt bort som från Resele och Lugnvik. Dock hade jag enkom det antal danser att erbjuda som tiden räckte till, och eftersom jag inte satt på min vältränade ända mer än under pausen, så hann jag inte mer än jag hann med……..och lämnade dansgolvet med ett stort leende men lätt dåligt samvete över att jag faktiskt “nobbat” en tjej som bjöd upp mig på herrarnas, när jag var på väg att bjuda upp en annan tjej, tyvärr hittade jag inte åt den tjejen sedan för kvällen tog slut så fort.

Med Göran, Jörgen och Egon att “jävlas” smileylite med under danskvällen, och “busa” med tjejorna under dansen, blev det kanoooonroligt. Jordgubbstårta i pausen var oxå en 10-plusare…..