….
I USA fängslas en man under lång tid, dömd till landsförräderi,….. orsak, han har visat på hur USAs armé vid ett tillfälle dödar civil befolkning medvetet…. vem är skurken ?

I Sverige anklagas *Julian assange” för våldtäkt, med hela världspressen som arena, orsak, han har haft sex utan kondom med 2 kvinnor, som själva inte i första läget anklagade honom för det, detta kom till …. hör och häpna i samband med att Assange avslöja massa skumraskaffärer fråm regeringar som varit hemlighetsstämplade….

vem är skurken/skurkarna `?

I Sverige döms Tito Beltran för våldtäkt på en kvinna, jag skriver det igen för att förtydliga att det rör sig om en KVINNA, trots att hon i press och rättegång kontinuerligt benämns som flicka, det vill säga “barnflickan” Vittesmål ändras efterpåtryckningar från åklagarassistenter, kända politiker går ut i media och uttalar sig om Titos påstådda skuld…. mitt under rättegång…..
Känt artistvittne ljuger i vittnesbåset och bidrar till fällande dom.
Känd skådespelare låter KVINNAN, som kontinuerligt kallas för “barnflickan”…. mitt i natten gå upp till Titos rum för att få massage, trots att skådespelerskan vittnar om att hon tyckte redan innan att Tito var en slusk….. i efterhand driver hon en process mot denne …

är detta rättssäkerhet ?

I Sverige utsätts ett par för anklagelser om övergrepp och barnpornografi, utifrån inrådan från psykolog och socialstyrelsen enkom på ett vittnes telefonsamtal, deras barn blir ifråntagna, och trots att ingen bevisföring finnes, så sker tre rättegångar, där föräldrarna frikännes…och ÄNDÅ behåller socialen barnen och är övertygade om att de har rätt och barnen är i fara….. Och i efterhand försvarar både åklagare och socialen sitt beteende och anser att de gjort rätt hela tiden

Är detta rättssäkerhet ?… och i slutändan har barnen i detta fall farit lika illa som föräldrarna

http://svt.se/ug/20111027162315/2_11_mardrommen

I Etiopien sitter två svenska journalister häktade i en diktatur, misstänkta för terrorbrott på inga grunder alls, och en svensk utrikesminister med privata ekonomiska intressen i området genom oljeinvesteringar, uttalar sig om att “de inte hade där att göra” (journalisterna)

I Sverige Drivs ett mediadrev som saknar motstycke mot den hittills starkaste socialdemokratiske ledaren på mycket länge. Stämplas i media som fuskare, fast allt han gjort är möjligtvis starkt omoraliska handlingar i form av ansökan om bostadsbidrag, trots mycket hög lön…. drevet pågår i veckor och sänker Juholts förtroendesiffror kraftigt, och dessutom även det socialdemokratiska partiets opinionssiffror…. det parti so i realiteten är det enda parti som kan utmana moderaterna om makte, det parti som åtminstone historiskt sett har stått på arbetarens och de svaga i samhällets sida…..
När samma typ av uppgifter kommer fram om centerpartister och moderater uteblir det stora mediadrevet, och därmed uteblir oxå det säånkta förtroendet för dessa personer och dess partier …

är detta demokrati och yttrandefrihet?

I Sverige under Svininfluensans utbrott, sker en av de mest skrämmande merdiavinklingarna under modern tid, då enkom experter som är för ett oprövat vaccin, utan bevis för varken dess effektivitet eller biverkningar… endast dessa “experter” får komma till tals i media. Regeringen på socialstyrelsens inrådan går med på att skriva en klausul i avtalet med det läkemedelsföretag som säljer detta vaccin som genererar flera miljarder i vinst….. klausulen som dessutom var mörkad i första läget, innebär att läkemedelsföretaget friskrivs från allt ansvar vid fall av att vaccinet i sig skulle medverka eller orsaka svåra biverkningar eller dödsfall.
I media under denna periosd talas det om …som om det vore fakta-… talas det om “svininfluensans offer” trots att de flesta dödsfall inkluderar hos varje individ ett antal svårartade sjukdomar utöver svininfluensan, och misstag från vården.
Och de fall där vaccinet misstänks ha dödat människor pratar “experterna” genast om att “utredningar” måste göras för att se om vaccinet “spelat in i dödsorsaken…. En utredning som tydligen inte var nödvändig i fastställandet av de dödsfall som tillskrevs svininfluensan….
Dessutom är det utredningar som två år efteråt fortfarande ingen sett röken av i media ….
Och den vanliga influensan skördar många många fler offer per år…. där fanns iväl inte tillräcklig ekonomisk vinning att göra.
Det har dessutom visat sig bevisat att många barn som fått vaccinet drabbats av en sömnsjukdom som innebär att de somnat under dagarna är konstant trötta …..

Få se nu … miljardvinster, mörkande av klausuler från regeringens sida som fritar producenten från ansvar vid dödsfall och biverkningar…. och ett komplett ensidigt propagandaliknande mediauppbåd

Är detta yttrandefrihet och demokrati ?