Åhh … ursäkta jag måste springa i väg en snabbis…..

Här kutar jag som en skottspoling fram och tillbaks till toaletten, och klämmer ut några droppar varje gång. Som mest en gång i halvtimmen. Och känner mig inte speciellt fräsch, hur mycket än jag duschar….

Det kan ju va många saker som orsakar, men jag har sådana här gånger lätt att måla fan på väggen, innan jag vet.
Varför då ?.. kan optimisten undra… det är väl onödigt… nja nu var det väl just nödigt det var och lite för ofta….

Kanske det bara är något som går över med hjälp av medicin, … kanske är det betydligt värre än så… ingen har några garantier.

Sådana här gånger hade det varit gott att ha en hjärtevän…. när jag oroar mig, och ligger vaken om natten….. Jag hade mer än gärna pysslat om min hjärtevän om hon var sjuk.
….ooops nu var det dags igen….. det var bara några droppar till, som Dagny skulle sagt….

Jag tänker ibland på min mor, ibland drömmer jag oxå, mardrömmar faktiskt oftast.
Hon låter mig inte va ifred, hon respekterar inga gränser, hon ger mig inga gränser… gränslöst….. hon närmar sig med ett hånflin, …. och sen vaknar jag upp och kallsvettas med ångest i bröstet, innan jag kvicknar till så pass att jag inser att det var en dröm. Då slår jag igång DVDn mitt i natten för att somna till andra tankar, så inte mardrömmen tar vid igen, där den slutade….

Men imorgon ska jag till doktorn….. kanske får jag ett finger upp i rövven, och frågan om det känns som något inte är som det ska där bak….
…ja och vad svarar man på det när man har ett finger i rövven?
Eller så blir det pinkprov, blodprov….. etc etc… ingen av dom sakerna berör mig illa…. bara ett eventuellt tråkigt besked…. Det märkliga är att jag då hellre, om det är nödvändigt låter en kvinnlig doktor “leta bajs” än en manlig… dels har de mindre fingrar I guess… och dels är jag rädd för är det något fundamentalt motbjudande att ligga i fosterställning och få en mans tjockfinger rektalt…. kalla mig homofob om ni vill, men mitt ställningstagande står fast…

Det är nästan roligare att tom gå till tandläkaren då…. vilket jag oxå kommer behöva göra snart, och bli rånad på nån tusenlapp helt säkert ….

Livet leker… eller kanske snarare “liket lever”…. nä nu vill jag att det här ska gå bra, så att jag åtminstone kan drömma om lite mer “tjohhooo” i mitt liv igen…. för nu är det inge vidare kamrater !