Hej far !

Jag kämpar på här nere på jorden….. hittar små glädjestunder emellanåt.
Men ibland är det mindre roligt….
Hur har du det där uppe bland de fluffiga molnen ?

Har chiefen det fullt upp som vanligt ?…. många som vill snacka med honom antar jag.
Så jag hoppar över det, och snackar med dig istället far….
Djurgår’n slåss för sin existens i Elitserien just nu, och det ser inte bra ut… men det är ju bara sport det……

Har du märkt vilket jäkla rabalder det blev nu då, bara för att nån kunglighet sket ut en bebis….. det blev så jäkla märkvärdigt så tidningar kommer inte ha nåt annat o skriva om på hur länge som helst…
Och i morgonsofforna bjuds det in prominenta gäster som sitter och yvas över namn på denna monarkiska avkomma…. Nåja far, när dom kommer dit du är. är det ingen skillnad på om man är socialfall på jorden, eller om man är uppväxt med silversked och livslångt socialbidrag i miljonklassen…..

Jag saknar dig fortfarande far, och utan att glorifiera dig som en felfri människa i jordelivet… men jag älskade dig, och saknar dig……
Du gick alldeles för tidigt till de sälla jaktmarkerna kära far….
Och som svar på den fråga jag vet att du har, som gjorde dig ont i jordelivet, har jag tyvärr inga positiva besked…. jag hör aldrig av eller träffar mina bröder eller min mor….. och det är nog risk att det förblir på det viset.

Far ….. tror du fortfarande att “det kommer flera”?…. .. jag bara undrar, för lite kärlek skulle jag kunna tänka mig…

ha det gött och förät dig nu inte på filadelfiaosten! … och hälsa chiefen !