Livet….. är rätt okej ibland, ibland rent underbart, och ibland outhärdligt svårt.
Jag skulle vilja tro att det finns något gott i varje människa, jag skulle vilja tro att alla gör så gott de kan…… men jag börjar tro att det inte alltid är så.

Om man får lov att använda sig av Religionens metaforer, så gick det nog åt h-vete redan när Eva blev lurad av ormen att äta av kunskapens frukt.

Man pratar om “utveckling, tillväxt, forskning, företagande” osv som om det vore en självklarhet att dessa saker enkom är goda ring…. och det är som att svära i kyrkan att ens ifrågasätta någonting dylikt…. Idag kallas du kommunist per automatik om du uttrycker dig solidariskt med låglönetagare, sjuka och gamla…. och blir du kallad kommunist, så blir du per automatik förknippad med folkmord….

vart i hela h-vete har människors sunda förnuft tagit vägen ??

Vi har sett vad människan gjort med sin “kunskap”…. utrotat massor av djurarter som människan själv i längden är beroende av för att överleva, förgiftat och utarmat den värld som våra barn skall växa upp i…… vilken moder gör en sådan sak ?… jo människan.

“Kunskap” ….ledde oss till att uppfinna kemisk krigföring och atombomber… är detta intelligens ?

Jag är rädd att människan inte kommer överleva sig själv…..