Nu börjar det bli hypotetiskt fullbelamrat i min lilla etta på 35 kvadrat.smiley

Igår var jag hos mina vänner Adam, Yildiz, och Roni….och Adams och Yildiz barn Solin och Sam. Jag hade turen att bli bjuden på mat…. grillat.
Vi hade djupgående filosofiska diskussioner på kvällen efter barnen och Roni (Yildiz kusin)slocknat….

Men under middagen så var ju barnen med, och Solin 4 år släpade mig runt och visade allt i huset. Yildiz berättade att hon frågat 100 ggr om när jag skulle komma, och det värmer ju en barnlös medelålders, ungdomlig barnkär man i hjärteroten.
Sam sprang runt och charmade alla med sina svarta skrattande ögon och skrattgropar, och Solin klängde på mig hela tiden, och jag “sam-tyckte” smiley

Precis innan middagen när hon klängde som mest, kramade jag om Solin och frågade henne på skoj:

“ska du flytta hem till mig Soline ?”

Ja-a ! svarade hon utan att tveka smiley

Men då får du bo under sängen sa jag, som en koja !!

Ja-a svarade hon lika bestämt

… varpå Yildis skrattade gott….

Nu är det bara så att det kan komma att bli trångt där eftersom en kompis båda döttrar lagt in en förfrågan om att bo under sängen, och kompisen ansökte om att få vara PÅ sängen. Givetvis måste det bero på platsbrist och inget annat…

Nåja skämt och sido….. men det är kul att känna sig omtyckt