Jag tror jag blir skogstokig, maken till intelligensbefrielse får man väl leta efter !?

Det kom till min vetskap att arbetarekommunen (kommunal), anordnat gruppresor för shopping i Birsta, för sina medlemmar…???!!!
Men hur i helvete tänker dom ???

Slår undan benen på affärsidkare i Sollefteå !

Sollefteå som stad och kommun går på knäna, vad gäller företagande och affärsverksamhet, allt fler affärslokaler står tomma på storgatan.
Hur tror dom att affärsverksamhet i en stad som Sollefteå skall överleva, om de skickar iväg folk till Sundsvall för att handla ?

Storgatan som fortfarande får betraktas som centrum, men inte länge till om nuvarande politiker får bestämma…

Lassenbaljan …. ett naivt projekt

Redan vid bygget av nya badhuset “Lasenbaljan” så har man tänk nåt så infernaliskt tokigt. Placeringen av det nya badhuset valde man att lägga vid Hågesta, och vad jag har hört så var motiveringen att man ville skapa ett nytt köpcentra….
Om man nu lyckas med detta, vilket tragiskt nog verkar på det viset, så tömmer man själva stadskärnan på affärsidkare, och vi tappar närheten till stan från turistcentrat Risöcampingen, vilket varit ett utropstecken för turisterna på campingen, att det är gångavstånd till stan, med restauranger, caféer, klädaffärer etc etc….

Badhuset skulle placerats på Risön, där Turismens centrum är

Placeringen skulle givetvis varit på Risön, där centrat för turism i Sollefteå är idag, då hade man under kommunal ägo, kunnat anpassa öppettider efter väder, och haft öppet på Risön redan i maj, om vädret tillåter.

Bra affärsidé för den företagare som får allt serverat, och sen kan dra !
, Men inte för de sämst bemedlade kommuninnevånarna

Vidare är det vansinnigt att som nu så betalar skattebetalarna pga Politikers beslut utöver prislappen på 140.000.000 på själva byggnationen, (Som Sollefteå har lånat till, och avbetalas med ca 8 miljoner kronor varje år)…. så betalar skattebetalare 7,4 miljoner kronor om året till driften av Aquaarena….

Och OVANPÅ DET MEDBORGAREN BETALAR I SKATT SKALL MAN DÅ BETALA 90 kr för inträde, alternativt 3200 för en aktivitet, 4200, för 2 aktiviteter, 5200 för 3 aktiviteter…. dvs enkom bad blir 3200:-

Priset har alltså MER ÄN FÖRDUBBLATS mot gamla badhuset, plus att skattebetalarna betalar av kalaset i form av driftsstöd och avbetalning på lån.
Ponera att du då är sjukskriven eller arbetslös, och inte har råd med dessa summor, och är hänvisad till älvsim, vilket kanske är tufft under dec och januari tex….när kvicksilvret kryper nedåt 35 minusgrader.
Då innebär det att dessa får betala för de människor som har råd att lösa kortet eller enkelbiljett….. Och sen har de mage att rubricera spektaklet som “succé” i tidningen Ångermanland…. fast iofs allt som anordnas i denna kommun rubriceras ju som “succé” och “publikrekord” i tron om att de skall lura några stackare att allt är frid och fröjd. Det är bra med positivt tänkande, men inte med NAIVT tänkande !

Som företagare skulle vem som helst nappa på dom villkoren som erbjöds Stephen Jones

Rim och reson ?

Finns det ingen jävla rim och reson i någonting längre….
Detta är vad jag förstår ett Sossebeslut på kommunal nivå. Om någon sosse vänligen kan träda fram och förklara på vilket sätt socialdemokratisk politik, kommunal eller statlig skiljer sig från den Allianspolitik som ökar klyftor och slår ut svaga människor… så lyssnar jag intensivt… för det ser fanimej inte ut så i verkligheten.

Rött hjärta men…..

Jag är röd ända in i hjärteroten, men det här duger tamefan inte längre.

Ett allt för stort antal sossar kommunalt och på riksplan borde fråga sig om det inte vore ärligare att kalla sig moderater istället…. fast Moderaterna är mycket bättre på att vara just Moderater…
Moderaterna på ett riksplan har en öppen klassökande, cynisk politik som slår ut människor, men mig veterligen begår de inte samtidigt marknadsmässigt självmord vad gäller företagande i Sollefteå…. SAMTIDIGT ! Som nu rådande Kommunallossar gör !!!

Det är bedrövligt…. Jag satt och diskuterade med ett antal affärsidkare, i stan, och Moderater i kommunalpolitiken, samt privatpersoner med blåa sympatier, och på kommunal nivå så ställer jag mig bakom dessa människors åsikter , mer än Sossarnas… åtminstone vad gäller affärsverksamheten i staden, samt badhusfrågan

En av Sveriges vackraste stadskärnor… den i Sollefteå, håller sakta på att tas död på

Ordet betongsosse …. är mer aktuellt än nånsin

undertecknat arg vänsterpartiröstare !