Jag är jobbig, tar plats, låter, och när jag skämtar lämnar jag ofta ut mitt inre… bjuder på mig….Kanske det uppfattas som att det är fritt fram att trampa på mig då…
Det är inte vad jag vill…. jag vill vara älskad och omtyckt precis som du.

Jag är en isbrytare i många sällskap, skämtar, öppnar samtal, ger komplimanger, och om jag tror utrymme finns, även småvassa skämt…men ibland följer jag med inunder isflaken, som jag just brutit upp….

Det hade ju varit säkrare att stå på isen, och småfrusit lite, i samma temperatur som de andra, men jag är inte sån… Allt vad jag är och har blivit är en filosof, en isbrytare, en hjälpare, som går ut i livet varje dag, och blottar min själ, vandrar omkring utan hud…..

…. och jag är den jag vill bara, skall inte, ändra på det, jag är glad åt dessa egenskaper, även om de svider ibland. Det finns andra som är bra och dåliga på andra sätt….. så här är jag på gott och ont.