….
I början av 2000-talet, började den ekonomiska överklassen, med skattesänkningar för kapitalister som enda politiska mål, att byta från kostym till pullover för att se ut som “vanligt folk”, men skattesänkarpolitiken var densamma.
Man ändrade ordlista, förändrade språket, trots att budskapet bakom de nya orden var desamma som innan…

Folket blev duperat att tro att i synnerhet den lågavlönade arbetarklassen och de sjukskrivna var omoraliska fuskare och att det var ett utbrett fenomen.
Avundsjukan slog till, inte från fattiga till rika, utan från rika mot de fattiga…
Ja visst är det märkligt…. Folk gick och tittade snett på varann i Reinfeldts “nya Sverige”…. folk började anmäla varann till FK för att de bar en bok från biblioteket, medan de var sjukskrivna….

“Det utbredda fusket” pratades det om när det gällde sjukförsäkringen. Och åtgärder sattes in, försäkringar försämrades, folk utförsäkrades till sociala myndigheterna, till socialbidrag, trots att de var sjuka…. en försäkring som fö dessutom döptes om till “försörjningsstöd”… och det är klart, de måste ju döpa om försäkringen, om de skall kunna fortsätta med sina anklagelser om “bidragspolitik” mot vänsterpolitiken….. speciellt med tanke på att socialbidragen f’låt “försörjningsstödesutbetalningarna! ökat under alliansen….

Ord …ord …ord….
Och Folk svalde betet….”inte fan ska vi betala för ‘fuskare’ “…. Reinfeldt mutade medelklassen och några enstaka arbetarklass, med några hundringar/tusenlapp i plånboken genom skattesänkningar, Vad som inte lades så stor fokus på var att överklassen tjänar enorma summor privat på dessa skattesänkningar…. vad som inte nämndes högt, var att politikerlönerna höjs igen, mitt under “brinnande finanskris”..
Vad som inte pratas högt om är att “det utbredda fusket” visade sig ligga på 0,4 %… medan fusket i toppen fortfarande förblir outrett, och oåtgärdat….

Man fick även uppmaning inom moderaterna att klä sig mera “ledigt, man uppmanades att inte lyssna på motståndarna under Almedalsveckan, man lade partikamrater med munkavel, man införde avlyssning av folket genom FRA, IPRED och datalagring ….. ‘Man har frånsagt sig demokratiska medel genom EU-medlemskap, vilket mer och mer börjar likna forna sovjetdiktaturen.,… val av president utan folkets talan tex…

Detta mina vänner är vad svenskarna valde 2006 0ch 2010… och gud förbjude finns risken även 2014….

Med ökade klyftor ökat utanförskap, försämringar hos sjuka och gamla, så följer det alltid konsekvenser…. och konsekvenserna kommer klädda i folkdräkt och kostymer, i form av främlingsfientlighet och rasism….

Varför ? …. hur kan jag säga så ?…
Det är bara att titta historisk, när främlingsfientlighet vunnit mark, det är i tid av ekonomisk oro, ökade klyftor etc etc….
Under 90-talet och Bildt, växte sig Ny demokrati starka, med tydliga önskemål om minskad invandring, och rasistiska element… Nu under Alliansens klyftpolitik, med hjälp av nya ordlistan som förvränger sanningar till lögn, så letas syndabockar för försämrade sociala situationer för svensk pensionärer och låglönetagare samt sjuka…

…och gissa vilka som får bära hundhuvudet … jo invandringen/invandrarna, Detta trots att det med all tydlighet är resultatet av borgerlig skattesänkarpolitik, och övervakningssamhälle….

Det tydligaste exemplet hittar vi i 30-talets Tyskland, där de ekonomiska förhållandena var katastrofala, … där växte sig Hitlers och svenska rasbiologiska institutets värderingar och falska vetenskap starkt…. ju sämre folk får det, ju större klyftor, dess mer extrema yttringar mot “främmande element”

Det är mysiga pullovers på moderater, men det är samma svarta gäng.
Det är folkdräkter och kostymer på sverigedemokraterna, istället för bombarjackor och skinnheadskängor etc… men det är fortfarande rasistiska/främlingsfientlighet i åsikter och politik….

Ni kan byta kläder hur ofta ni vill…. men eran vidriga människosyn…. finns kvar, och då och då slinter tungan på er, och då hjälper inte era maskeradkostymer

http://www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-attack-skit-i-den-lilla-horan/