…..
Innan jag vaknade… i drömmarnas land, gick det mesta lite småsnett, jag gjorde fel, och mötte motstånd….. Sedan vid halvtiotiden vaknade jag till, med den känslan i kroppen och i sinnet…. att liksom vara offside och fel hela tiden…
Men jag minns oxå med en gång att jag är bjuden på Frulle hos en granne… vilket genast förbättrar utsikterna att ändra känslan jag så ofta får med mig från drömmarnas land.

Lite gitarr, trappmusik, och sångkvällsplanering följs av bankärenden, och att valla Bror Göran på stan, samt att dra en fika hos bror Adam Andersson.
Blir glad över att hitta egenhändigt tillagad köttfärssoppa i frysen … och vips har jag fått mig en riktig måltid, och god och nyttig.

En plötslig ingivelse av generositet, sötsug och grannsämja föranleder mig att gå över gården och bjuda på min blåbärspaj, …. bär som jag plockade i regnet i början av Augusti….. Jag måste säga att det var en av de bästa blåbärspajer jag ätit.

Så var min dag i korthet….

Längtar till nästa dans, så jag kan lura mig själv till den goda känslan av att ha en kvinna i mina armar, som om hon vore min …. för en stund.
Men det är varken då efter dansen, eller i kväll att illusionen blir verklig….

Jo jag är god nog, fin nog, vacker nog … men inte en tillräckligt attraktiv deal..

Nä nu ska jag gå och krama mig själv till sömns…..see ya !
smiley