….
Nu finns det ju väldigt olika sorter även i denna kategori människor. Flickor, tjejer. kvinnor, ladys, damer, tanter, käringar, kärringar. kärringdjävlar, ragator, änglar, primadonnor, slampor, Matriarker, Pumor…osv osv
Och sedan skiljer sig kvinnor markant runtom i hela världen utifrån kultur osv …

Gemensam nämnare

Men en sak har de gemensamt, de är omöjliga att förstå sig på, och mycket komplicerade varelser….

Nästan allting är dubbelbottnat hos kvinnor…. de vill klä upp sig, göra sig vackra och sexiga, men man får inte titta på dem på ett sexuellt sätt, man bör uppskatta dem när de gjort nåt fint med utseendet, men man kan inte ge en komplimang till en upptagen kvinna, utan att linda in den i avsexualisering och monogami …

Med vissa utländska kulturer, är det tom så att du som man inte ens får titta åt dem, än mindre prata med dem, och absolut inte ta på dem….
Men alla, både västerländska och österländska kvinnor, har de det gemensamt att samtidigt gör de allt i sin makt för att attrahera oss män sexuellt och sensuellt.

Förvirrande minst sagt vill jag påstå….

Urringning

…är ju en sådan sak som vad jag förstår borde gå att undvika om en kvinna/tjej, vill undvika att en man tittar/stirrar på hennes bröst….
Herregud… det är ju en megafonstark signal till en man att ställa om hjärna från sport till sex….. och det är en av våra starkaste drifter: reproduktion !

Det är som att låsa in en fastande kvinna på ett bageri på morgonen, under högproduktion. Det är som att lämna en sockerberoende ADHD-unge på en godisdisk ensam, och förvänta sig att han/hon inte ens ska bli sugen.
Det är som att sätta en burk nymalet kaffe framför en arbetsnarkoman, utan att kaffedarret ska slå till…

Ni är världens vackraste

Sverige… med invandrarkvinnor inkluderat, har förmodligen världens vackrast uppsättning och kvinnor, sportar, tränar, köper raffiga, tajta kläder, är proffs på sminkning, skor, högklackat och frisyrer, hårfärgning etc etc ….
Helt fantastiskt vackra mao….

Som “frilansare” och ej “prenumerant” … så måste jag bara påpeka för er kvinnor, att vill ni inte få uppmärksamheten, så dra på er en säck, gå i birkenstocksandaler, använd mat-tant-knästrumpor i nylon, sminka er inte, låt håret va rufsigt etc etc ….

eljest lär nog mäns ögon dras till er som en plusmagnet, till en minusmagnet