Det är mörka tider i stundande…. om vi inte ser upp.
Och om de mörka tiderna återvänder från 30-40-talets Europa, så finns ingen återvändo…. då är det bara brutal kamp som gäller, och miljontals liv kommer ofrånkomligen tas från de odemokratiska krafterna först, och sedan av oss som slåss för demokrati, även vi kommer i ett sådant scenario bli tvungna att agera, döda, för att bli fria. Så fungerar det nämligen, att odemokratiska krafter som söker makt till varje pris, kommer aldrig någonsin kliva åt sidan när de väl tagit makten.
Detta vet alla som läst sin historia, eller de som upplevt den.

Det har redan börjat

Vi vet att idag i hela Europa, används av extrema främlingsfientliga grupperingar och politiska partier, förklädda som demokrater, för att just minska eller eliminera demokrati, tolerans, mångkultur och yttrandefrihet.
De första pjäserna har redan flyttats, och planen är klar….

SD vinner mark i Reinfeldts kölvatten

I Sverige har ett främlingsfientligt parti fått fäste, de flesta anhängarna är egentligen missnöjesröstare. En högerpolitik som pressar de sämst ställda, sjuka, pensionärer, arbetslösa och invandrare…. ger luft under vingarna på rasister, när svaga grupper ställs mot varandra, istället för att rikta kritiken mot de som orsakar ökade klyftor utanförskap… nämligen Alliansen….

Är vi där än, i de mörka tiderna ?

Ja och Nej !….. många gemensamma nämnare finns redan här, mellan Nazityskland, och dagens Europa. Och vi är endast en svår ekonomisk global kollaps från att vara i samma situation igen.

Främlingsfientligheten har ökat markant i Europa, i princip i alla länder, Sverige, Frankrike, Ungern, Norge är bara några exempel.
Och främlingsfientlighet och rasism på frammarsch har historiskt aldrig någonsin lett till något gott…. ALDRIG…. Ej heller den nationella tillika nationalekonomiskt och humanistiskt destruktiva protektionismen, som blir resultatet av att minska eller stoppa invandringen….

EMU …. det nya tredje riket ?… beakta hur demokratin sakta tas bort

EMU har förvandlats till ett högst odemokratiskt projekt, där länder och folk på mycket tvivelaktiga grunder lurats in i något som mer och mer liknar forna Sovjet, eller Nazityskland om ni vill. Folkomröstningar om inträde i Unionen, som blir mer och mer en egen stat, med egen militär, egen valutas, och nu egen president, som by the way Europas innevånare inte fått välja ens …. folkomröstningar har endast hållits i ett fåtal länder, och i dessa länder har etablissemanget gått ut och hotat med landsflykt och dyrare varor etc etc om vi inte gick med. I vissa länder röstades det NEJ, och det tillfredsställde inte makthavarna, och ny folkomröstning med fruktansvärt skilda kampanjförutsättningar gav resultatet JA… varpå inga nya folkomröstningar längre ansågs nödvändiga.

Den politiska makten, de politiska makthavarna lockades av makten och lönebilden i Bryssel, med alla förmåner… och Folkvalda EU-motståndare, gräsrötter som Marit Paulssen, och Miljöpartiet ändrade uppfattning i samband med egna likvida fördelar av projektet, och även Vänsterpartiet som är det sista hoppet på ett demokratiskt mångkulturellt parti som vill ha utträde har backat och agerar inte.
I dagsläge görs undersökningar som tyder på att en majoritet av svenskarna är nöjda med detta odemokratiska förfarande, och avdemokratiseringen av EMU, och bildandet av en autoritär stat, med allt mindre att säga till om på lokal nivå….

BIG MISTAKE !

Näthatet … Judehat, utbytt mot islamofobi

PÅ nätet sprids hat mot invandrare och muslimer, falska rykten, desinformation, ren rasistisk propaganda. Vi är tillbaka i ett läge där folk bedömer hela folkgrupper och religioner, talar om “hur Muslimer är” till karaktären, talar om “hur Somalier är till karaktären”…..

När ni ser någon film från 2:a världskriget, där tyska nazister sprider illasinnad propaganda mot Judarna, och beskyller dessa för alla problem Tyskland hade, inflation, fattigdom och arbetslöshet…..

… ja då mår vi alla illa över hur de behandlades.

Vari ligger skillnaden i dagens behandling av Muslimer, som klumpas ihop, och får ta ansvar för enskilda brottslingars dåd, eller behandlingen av Somalier i Sverige idag.

Hur bemöter man destruktiviteten ?

Hatet sprids på nätet, debattforum och kommentarsfält utnyttjas i första hand flitigt av dessa Islamofobiska och rasistiska strömningar. Folk som jag som motsäger mig protektionism, intolerans och rasism bombarderas med hatiska onliners, öknamn och förklädda hot…. hur än civiliserat jag diskuterar och belyser saker…

Med statistiken som vilseledning

Myter och desinformation om Islam och Muslimer, “Övertagande av världen och Sverige av muslimerna” skräms de med osv osv ….
I Frankrike och Ungern trakasseras Romer öppet, och partier som vill göra sig av med dem är större än SD i Sverige.

Enskilda brott begångna av individer av icke svensk ursprung läggs ut som “bevis” för hur “dom” (invandrarna) är ….
“Överrepresentation i brottsstatistiken” från invandrare. används flitigt av dessa grupper, i syfte att ge en bild av invandrare som våldsamma o0ch brottsbenägna..
och det skulle då motivera minskad invandring eller stoppad invandring. Det pratas oxå ofta öppet om att “kasta ut dom”
Att 99% av invandrare inte begår brott kommer sällan eller aldrig fram.
Man använder statistik som tex antalet våldtäkter begångna av invandrare äe 8 av 10.000 medan svenskar är det 2 av 10.000, sedan pratar man om överrepresentation i syftet att påvisa att invandrare våldtar våra kvinnor, när 9992 av 10.000 invandrare INTE gör det. 16 % av alla brott gås av invandrare …. vad man inte gärna vill belysa med den statistiken är att hälften av dessa 16 % begås av Nordiska invandrare…. så ni ser hur statistik och desinformation i samband med en hätsk propaganda på forum och kommentarsfält sprids…

Alla medel tycks vara tillåtna för att sprida rädsla och desinformation, rasism och främlingsfientlighet.
“SD är inget rasistiskt parti” säger man, men dess ledare ser Muslimer som det enskilt största hotet för samhället, … grundat på vad ?
Anders Breiveik … dödade över 60 människor i rasismens och extremhögerns namn, men han och hans fränder målas inte upp som ett hot … varför ?….
Hur många människor i Norden har mördats i Islams namn ? … inga mig veterligen.
… men ändå utmålas Muslimer som det största hotet …. !!!???

…. “kritik mot invandringspolitiken” ??? I think not !
Islamofobi och främlingsfientlighet … yes I think !

Historierevision och Medias ensidighet

Vi västerlänningar är dessutom ofta väldigt vilseledda av nyhetsrapportering från mellanöstern, när endast sensationella brott och självmordsbombningar tas upp, så det ter sig som det enda muslimer gör är att dödar andra människor… för det ärv allt vi matas med …

Likväl så har vi en ske verklighetsbild av vad som hänt genom historien, där vi gärna utmålar oss själva och vår stora Gud i väst som felfria demokratier.
Så är det ju givetvis inte, även om det var absolut nödvändigt att med militär makt avsätta Hitler och Mussolini….. men medlen detta gjordes med, var inte alls långt ifrån den brutalitet som bekämpades….

Och än idag följer det mönstret ….

Inte svart eller vitt

USA tex kommer undan med tortyr av fångar som aldrig fått en rättegång, Staten Israel begår lika mycket vidrigheter som de extrema palistinska Hamas osv … fast den militära balansen är ojämn, säkerligen pga USAs förbehållslösa stöd till Israel….

Vart vill jag komma med det då ? … svartmåla Israel och USA … nä så enkelt är inte mitt resonemang, men jag vill sätta det i ett perspektiv….

Idag dödar man fortfarande varan i mellanöster, i Syrien, västbanken, Gazaremsan, och i Israel…. även Judarnas stat… de Judar som var förtryckta, mördade och torterade, nästan utrotade under andra världskriget.

Lär vi oss inte mycket snart att inte leva över våra tillgångar… lär vi oss inte snart att INTE lägga skuld på hela folkgrupper, … lär vi oss inte snart att leva tillsammans i mångkultur… ja då är jag rädd för att historien kommer återupprepa sig… och ingen kommer undan

Allt som behövs nu, när främlingsfientligheten börjat slå rot, är en global ekonomisk kollaps … så kan Hitlers spöke triumfera igen och den kollapsen kan vara nära