Hej far

Hostar och hostar och kräks nån gång i veckan för omväxlings skull, det har pågått en månad lite drygt nu.
Kanske jag till slut måste gå till läkaren ändå, fast jag inte vill.
Det verkar inte ge med sig.
Men sist jag var dit tappade jag lite i förtroende för läkarkåren.
I dagens västvärld äts på tok för mycket penicillin och alldeles för lättvindigt, vilket resulterar i att det snart inte finns några verksamma penicillinsorter kvar, och skapandet av resistenta bakterier….. o då ligger vi pyrt till.

Jag var dit och fick ett penicillin som efter full kur visade sig inte vara verksamt mot den bakterie i halsen jag då hade. Detta konstaterade man efter att jag tagit första kuren, då man tagit prover i halsen.
Läkaren föreslog då ytterligare en kur med ett annat penicillin och skulle inte det funka så ytterligare en tredje penicillinkur…

Jag fick recept… köpte ut den andra … men kunde inte börja stoppa i mig ännu mer.
Till slut gick det över ändå, utan kur.
Vad gör man, när läkarkåren ser så lättvindigt på så allvarliga saker…

Jag har alltid varnat för när människan leker Gud, och beger sig in på områden som hon inte behärskar….. jo du far, som ändå är där uppe och glidflyger cumulus och äter Filadefiaost…. vad säger chiefen om det jag skriver om nu ?

Annars är det ännu kall, karg vinter här nere i Ådalarna.
Minusgraderna och Kung Bore har åter tagit ett litet grepp om dagarna. Men tids nog får han väl ge sig han å….

9:e Februari är det nu…..
Om några månader åker alla tunga vinterkläder av igen, och Isarna o snön smälter och med våren kommer fram lukter som ingen önskar, som bevarats efter lata hundägare.
Men även kryper det gröna fram upp ur marken om igen, som ett smärre mirakel. Träden värker ut sina knoppar som färgar hela Ådalen grön. Hägg och Syren skall åter blomma, och likaså hoppet om kärleken, som kommer med Juni månads värme och ljusa nätter, med logdans, med badstränder.

En hostig man från mörka kalla Ådalen i Februari, måste ju få längtas lite, efter den korta men vackraste sommaren på Jordklotet … eller hur Far ?

Hälsa Chiefen !