……
Idag tittade solen fram en liten stund, efter det att vi, jag och min vapendragare Göran, lämnat trevlig personal i form av Kricka och Eva Johansson på badhuset.
Det var en underbar känsla när solen värmde så pass att jag kunde ta av mig pälsmössan, utan att frysa… jag blev tom värmd av solen…

Sedan mötte vi en till solstråle på vägen…. Erika S, som log så brett och varmt att snön började smälta omkring oss. Bra jobb Eva-Britt !… med båda två !

Jag måste säga att då, efter bubbelbad och bastu, rena öron och luktfria fötter, så känns livet för stunden rätt bra.
Jo jag vet att när som helst kan det förändras, fort, dramatiskt och fundamentalt. Just därför njuter jag av bubbelpoolen, promenad i senvintersolen, och ett varmt leende av en jättefin tjej.
Nästa dag kan bestå av en ragata, snöslask och förtal.

Så sant… redan när jag kom ner på stan så stötte jag på en annan tjej, som tycker sig ha rätt att tala illa om andra utifrån sin egen högfärdighet.
Men nu var det en sån dag som gjorde att inte ens en sur affärsexpedit i kvadrat(från ett av våra stora varuhus), kunde rubba de positiva ringarna på vattnet…

För jag tog/gav kram från underbara Barbro Björklund, och sedan en fika hos fantastiskt trevliga Roney och Yildiz….på lilla caféet …

Igår renderade vårt musicerande i varmt och hjärtligt beröm, med många detaljerade positiva kommentarer… vilket värmde min frusna självbild en aning.

Ibland … vissa stunder är livet lika varmt och underbart som det kan vara kallt, brutalt och meningslöst….

Idag var en bra dag !