…..
Att kliva upp 06.30, med 4 timmars sömn i kroppen för att sedan köra 9 timmar, tillhör inte vanligheterna för denne ungdomlige gamle själslige krympling med förstorat hjärta. Men det gick förhållande vid bra tycker jag.

Enda svårigheten med körningen var när det blev dubbelfiligt, och man körde 110 som lagen påbjöd….. osså tittade man i spegeln och det såg fritt ut…. kollar framåt och förbereder filbyte för omkörning, Och vips har man en svart BMV bredvid sig med blängande chaufför. Blicken gav intryck av att jag inte var riktigt klok som framförare av mitt fordon, fast det var BMV-föraren som låg på 160 km i timmen.

Imorrn ska jag träna på att hytte med näven, tuta ilsket och skylla all världens problem på mina mottrafikanter …. så jag smälter in lite bättre,

Fridens Lijor öfver eder medborgare, och mot borgare !