…..
“Jag älskar dig”

Uppenbarligen de svåraste ord att uttrycka för människor, för många….
I hela mitt liv har jag längtat efter orden. Från det att jag var lilla Tomas och vandrade omkring på denna jord längtandes efter bekräftelse och kärlek. Till nu då jag närmar mig 50, och fortfarande längtar efter orden och efter bekräftelse.

Hela mitt vuxna liv har jag ägnat åt att ge människor, kvinnor, män, barn, gamla bekräftelse, menat från det innersta röda hjärtat, medan den egna själen har ekat tom och längtat efter ….. något, någon …. som ser.
I min strävan efter att vara den som ger ……och i hopp om att någon nån gång ser.

Jag pendlar mellan hopplös desillusion och stark längtan och tro på det enda som faktiskt betyder något i denna värld….kärlek. Visst är det trevligt att äta god mat, visst är det viktigt att ha nåt meningsfullt att göra. Visst är det underbart att känna solens strålar värma……

….men är vi inte här för att älska ? Är vi inte här för att älskas ?