Hej far !

Här är det svensk sommar i all sin prakt. Det vet man för det gnälls på vädret mer än övriga året trots att det är svårt att föreställa sig. Själv njuter jag av regndropparna mot min kind, som ger oss grönska istället för torka, solstrålarna som värmer, vinden som blåser bort myggen….

Jag menar far… det finns så mycket annat att kritisera om man vill, sånt som går att påverka… men sådant sitter vi tysta hemma vid köksbordet och knyter näven i fickan över.

Jag orkar inte ens gnälla på att tre parasoller för 2500 kr sammanlagt bara rasat ihop inom en veckas tid … företaget heter JYSK och köparen Sollefteå bangolf. Jag har påpekat det för dem, och de intog försvarsställning i frågan…. och jag ids inte far…

Vi upphör helt enkel handla där istället från golfens sida.

För övrigt far, så har man kommit fram till att spioneri är godtagbart, bara det är vänsterpartister man spionerar på… Änt de könschtigt far ?
I morgon är jag på golfen hela dan far … Bangolfen är jag ganska stolt över far, eftersom jag starkt bidragit till dess lyft. Älskar att skapa saker …

Nu fattas bara lite energi till nåt skapande hemma, eller städande

Gonatt far …. sväva lugnt !