Tolkningen av rubriken är ju uppenbar….

Det handlar om Bangolf !smiley

En liten förening kämpar med sina sista entusiaster i motvind för ett brinnande intresse.
Varför håller man på med bangolf då ? Jo det är faktiskt ett antal orsaker. Delvis pga att det är en trevlig lättsam sport som kräver både huvud och lite uthållighet, och därmed ett visst mått av fysik. Och en stor orsak är den som stämmer överens med all typ av föreningsverksamhet: gemenskap. Överlag är det mycket trevliga människor som är bangolfare.

Idag tex fick jag ett sprut i baken av en Bengt smiley
Giovetvis finns det väl nån snuskis som gör en ekivok tolkning av detta, när han helt enkelt helt oskyldigt bidrog med att spraya en linimentspray i ryggslutet på mig pga en muskelknut jag hade där. Och med muskelknut menas naturligtvis att musklerna dragits ihop och blivit onda, INTE att jag haft en muskulös man vid namn Knut i baken … SLUTA TÄNK SÅ SNUSKIGT !!!!!

45 deltagare från hela Norrland som går och puttar på små plastbollar för 170 kr styck.
Drar torra, tråkiga ordvitsar, underbältesskämt och tråkningshumor. Många av oss har känt varann i 30 års tid.

Tävlingsspelare har en liten gummiplätt fastklistrad på klubbladet för att få bättre känsla, därav rubriken, jag vet vad ni tänker smiley

Med ont i ryggen halva dagen, och en del korvsäljande och slagräkning, laddar jag nu för dans, men Bengt får INTE följa med !
smiley