Jag går fortfarande omkring lite i lyckorus, efter dans på Hanssons loge i Lördags.
Trots att jag 2 gånger sedan dess, blivit riktigt j-a arg och irriterad.
Båda gångerna på folk som inte gör nånting i föreningslivet själva, men gnäller på de som gör mest… och dessutom gnällde de för att de som gör mest var “lata”
Då brann det för Lundin !

Lördagens dans till Blender var svårslaget… kanske den roligaste danskvällen nånsin. Definitivt den roligaste i år, och då har jag ändå haft minst 4 riktigt bra på Gussjönoret.

Endorfiner, Energier och att synas

På lördag morgon gjorde det så ont i ryggslutet att jag haltade fram. Då trodde jag inte på dans. Till slut bestämde jag mig för att testa, det går ju alltid att sätta sig om det blir omöjligt. På nåt sätt var energierna rätt denna dag, och eventuella irritationsmoment bara ignorerades. Tex så tappade jag ett av mina favoritlinnen, med klubbmärket på mitt favoritlag, när jag steg in i Annes och Kristers bil, uppe vid Konsum Extra. Detta upptäckte jag först när vi var framme. Men min reaktion då va… “äh de gör inget jag har många tröjor och linnen, och den kanske ligger kvar när vi åker hem”

Jag högg första bästa danstjej när jag kom in på golvet, hon det unga dansmiraklet från Helgum… ja om jag nu blivit rätt underrättad om det. Och vilken första dans sen då … helt fenomenal på att följa…. När man dansar med henne blir två kroppar som en, på ett sätt som får bra sex att blekna. Sedan dansa jag med morsan hennes, med fantastiska Sara och Linda-Marie, med superduktiga, följsamma “Mamma Mu”, och dansgudinnorna Veronica, René, Helena, Maria, Pernilla, Anne, Lotta, Annette, Förskolelärarinnan, den lilla mörka med kittliga frisyren, hon från Gussjönoret, och många många fler…. inte en enda “kylskåpsdans” den kvällen.

Och faktum var att just pga att jag inte fick tillfälle att sitta över en enda dans denna kväll gjorde nog att det onda försvann. Dansrörelserna var bra rörelser, och endorfinerna som frigörs vid dans var nog helande…

Blender då ?

Ja tydligen var kapellmästaren tillika trummisen hemma för att han blivit far. Detta gratulerar vi till. Men faktum är att det inte märktes …inte på annat vis än att de spelade några låtar fler gånger istället. Han som spelade bas klev in på trummor, och basen sköttes nog av synten. Vilken röst hon har Maria….

Trots den långvariga lycka jag känner efter dansen…. så går ögonen i kors nu. Natti natti !

Jo och ps … jag hittade linnet där den tappades smiley