Denna gång bör ja’ faktiskt BÖRJA med att rosa kvällens 3 dansband.

Martinez har lyft flera snäpp, och var mycket bra, sen de bytte sångerska, inte nödvändigtvis för att sångerskan är bättre, hon är lika bra, utan för att de fått bättre stuns i låtarna, bättre repertoar.

Blender är alltid Blender, som nån sa. Men skulle de tappa sångerskan Maria och basisten den unga spinkiga, så är det nog lika stort avbräck som för Jannez som tappade sin Trummis o sångare.

Och så Voyage…. VIIIILKET BAND ! Må hända att hon dansbandsångesarkan, Liv inte är så engagerad i ögonkontakter med publiken som Erica i Drifters tex. Men ALLT är ursäktat när denna tjej tar ton. De höga tonerna är fantastiska, mellanregistret lika så, men det låga registret är vad som gör henne unik bland sångerskorna nu, och inlevelsen. Musiken, låtvalen är otvivelaktigt det bästa som presteras i dansbandsvärlden just nu, slutar ni så ska jag dansa med sorgeband dansen efteråt. Musiken får en att le med hela kroppen….. och gör det omöjligt att inte vilja dansa.

I princip alla muskler i min kropp som KAN vara stela och ömma, ÄR stela och ömma. Det finns bara ett ställe som inte är stelt idag, dagen efter. Min känsla för taktfullhet och stil förbjuder mig att nämna vilket ställe det är.

Denna kväll anlände vi efter en del påtryckningar och gnäll från min sida sett, bara 30 minuter efter det började. Trevliga tjejer i bilen. bakom ratten Marie, soim körde ganska lagligt, och höll sig på vägen, engagerade oss andra i plånboksjakt i bilen, bjöd på Mariannegodis. Vad jag inte för min värld kan förstå dock, är hur M kunde betygsätta danskvällen till 3 av 10, när hon fick dansa 3-4 danser med mig, och fika med densamme….. 2 ggr
smiley

Camilla, en ny trevlig bekantskap, satt i baksätet med Maries äldsta dotter Emma.
Emma är inte ute så ofta på dans, men gjorde mycket bra ifrån sig. Lätt att kasta omkring på dansgolvet. När man dansar med Emma så kan man dra armen två varv runt midjan, dels pga mitt eget släktskap med orangutanger, och dels för att det inte kan ha varit mat i den magen den senaste veckan 🙂 Camilla mycket trevlig danstjej, och duktig.

Kroppen, orken och tiden räckte dock inte till ikväll som det verkar. Tjejorna ville jag skulle dansa mer med dom, och vara kvar längre… det tackar jag och mitt ego ödmjukast för. Sinnet är förvisso allt som oftast bara en 8-årings, men kroppen fyller 47 på måndag. Igår efter dansen kändes den som 87.

Tackar även ödmjukast för de sexuella trakasserier jag hade äran att erhålla, flera nyp i baken, 10 stycken tror jag faktisk, ett par bett i halsen, En puss på kinden och lite danshångel.

Alkoholfritt denna kväll, gillas oxå…. det minskar företeelserna lätta buffelhjordar, mysgubbar och bulldozers på dansgolvet.