..
En man satte sig ner att vänta, och vänta och vänta…
En dag kan han ha väntat färdigt på några vänner.

Alla gör vi väl, få jag utgå från vårt bästa. Men för vem ?
Vi kan givetvis inte finnas till för alla, hela tiden. Det har ju jag fått erfara på styrdanser, då jag sällan hinner dansa med alla som vill, och alla som jag vill dansa med
Men för en nära krets, vänner och eventuell familj, tänker jag mig att ärlighet, omtanke och respekt är något att sträva efter. Respekt för att någon annans tid är lika viktig som min.

Allting i livet har ett slut… även livet självt.
Arbeten förhållanden, vänskaper…. vi går vidare ibland, när det behövs.
Respekt och att åtminstone försöka visa sin vän respekt är grunden för vänskap med mig. En handfull vänner är nu flyttade ut till periferierna av min vänskapskrets….inte ovänner, men utan tillit, utan, närhet och utan min tid…. som är lika värdefull för mig som för andra. Har jag en gång lessnat ordentligt så har brukar det förbli så.

En man satte sig ner att vänta, och vänta och vänta…
En dag kommer han ha väntat färdigt på några vänner.