..
Vissa människor tar på sig skuld och tycks vara de mest oskyldiga, de mest empatiska, de med störst ryggsäck och flest fällda tårar.
Andra vandrar rika genom livet och trampar på allt och alla, begår brott med gott samvete, så länge de kommer undan med det. Och de kommer ofta undan med det.

Olika regler/lagar eller moral gäller för olika människor, utifrån om du är fattig eller rik, man eller kvinna. I princip kan det sammanfattas som att den fattige som stjäl en spottstyver för att överleva blir klassad som brottsling. Den rike som stjäl för miljarder och kostar andra livet, i processen, kallas “smarta” och “samhällets stöttepelare”.

De största “syndarna” sitter ofta i position att straffa…. och i position att undvika straff.

Allt detta sker i Världen idag, Allt detta sker i Sverige idag, för att VI tillåter det, för att allt för många kastar bort sin politiska röst, utan att förstå vilka de sätter till makten. De har kommit till makten och stannat där på en uppsjö lögner…

.. och medborgarna trodde dem.