hej Far !

Tänker på dig då och då. Hoppas du har det bra på dina mjuka moln, tittar ner över världen, och vet om att du gjort ditt. Nöjd, och lycklig.
Jag kämpar för att få vara kvar här på jorden ett bra tag till, men det är, som du vet inte helt upp till mig, och hjälpen kommer långsammare här på jorden, om man inte kan köpa sig fram i tillvaron, om den kommer över huvud taget då. Det har blivit så förstår du far, eftersom privata miljonärer är viktigare än människor som jag.

Mitt liv har inte förändrats så mycket de senaste åren. Jag har valt bort saker som bryter ner mig, och människor som inte bryr sig om mig. Det kan resultera i ensamhet ibland. Men bättre att vara ensam på riktigt, än ensam bland folk.
I princip varje dag har jag kontakt med kära moster, som behöver min hjälp allt mer. Och jag behöver vara behövd, så det är en bra deal. Jag skjutsar henne, bär saker, kopierar viktiga papper, handlar , diskar, skurar golv, etc etc…
Vi äter ett mål varje dag tillsammans, och det är bra för bägge, eftersom båda kan slarva med maten annars.

Djurgårdens hockey går i medvind just nu, men det krävs lite tur för de ska klara sig upp igen. Medaljerna regnar över svenskarna i OS, och vintern har uteblivit i år.
Det har kärleken likväl. Du sa en gång till mig far att “det kommer flera”, och det var underbart sagt av dig far, men …..

Äh vad är väl en bal på slottet den är väl alldeles…alldeles

god natt far !