..
Varför ?

1 Vi betalar skatter som går till privata vinster och flyttas utomlands. En överväldigande majoritet av svenskar är emot vinster i välfärden. I Riksdagen representeras de av 6 % (8 i opinion nu) varför ?

svar:1 – För att för många väljare är köpta av mutor, och resten lurade med nyspråk, så som “försörjningsstöd” ist för socialbidrag.

2 Bland företagare hade Vänsterpartiet ett förslag som var näst populärast av småföretagare, ändå stämplas V som företagarfientligt i media… varför ?

svar:2 – För att om sanningen om vänsterpartiets
småföretagarvänlighet kommer fram,. hotas makten hos de korrupta,
multinationella, cyniska storföretagen, som är de som finansierar (köper) Moderat politik.

3 Socialdemokrater och moderater håller på att smälta ihop till ETT högerparti om du läser deras politiska förslag, även om de retoriskt får det att låta som de är varandras fiender… varför ?

svar:3 – S och M eftersträvar Makt, inte politisk förändring.

4 Fortfarande hör vi medborgare som när de uttalar sig politiskt, tycker att V har rätt, men de röstar på S ändå ? varför ?

svar:4 – Därför folk inte förstår att politiskt röstande är den makt vi tilldelats för att påverka vår situation

5 Moderaterna vill inte redovisa var ifrån de får sina partibidrag, vill ha avlyssning av sina medborgare, hindrar sina partikamrater från att lyssna och närvara på andra politiska tal i Almedalen… ändå kommer de undan med att kallas för parti som står för frihet… varför ? m.. och frihet för vem ? ….

svar:5 – Därför att Moderaterna och de rika partierna sitter som ägare, direkt eller indirekt, till snart all media, som blivit deras propagandaapparat.