Nu börjar råget vara måttat, eller som det heter på svenska: måttet rågat.

Jag har väl tidigare berättat om den hyperkänsliga “underbara grannen” som rev upp himmel och helvete över att jag, och mina 2 spelkompisar spelade EN gång i veckan mellan 18-20. Hon skrev och klagade, ljög om hur mycket det spelades etc.

Där framställdes jag som den onde Hin Håle själv, och Fastighetsbolaget köpte hennes historia utan att höra med andra part. “Vardag som helgdag” skrev hon att vi spelade, när det var 2 timmar en gång per vecka. Vilket föranledde att jag blev tvungen att upphöra med spelandet pga “människan” bredvid “behövde lugn och ro, för att jag varit uppe sen 6 i morse”

Min nuvarande granne hade bett vänner om flytthjälp när hon flyttade in, och erbjöd ex-grannen att de hjälptes åt att flytta ut henne samtidigt. Där stod folk och stampade och var redo att hjälpa ex-grannen. Men Ex-grannen fräste ifrån över att min nuvarande granne försökte börja bära hennes saker. Ex-grannen blev arg över att hon inte fick packa sina saker i fred så långsamt som hon behövde. Herre Gud så lättkränkta människor kan få vara.

Och Fastighetsbolaget köpte denna människas version osett smiley!!??

Nu har en ny situation uppdagats, eller rättare sagt 2 situationer, man häpnar !!

När jag hjälpte två grannar att flytta härom veckan, så packades det i bilar och lastbil, således stod bilar på gården under själva flytten, varpå någon givetvis klagat, känt sig kränkt, ringt Securitas, som stod och väntade på att få bötfälla dessa flyttvolontärer. Inte en tanke på att säga till dem som har bilen där, fast vi med en jämn ström går förbi vakten. En person i huset bredvid blev lappad, när de bar upp ett tungt vapensakåp, vi klarade oss, för att vi flyttade bilarna.
smiley

Och idag tycks lättkränktheten, och lättstördheten slagit alla dumhetsrekord som går att slå, och åter igen har fastighetsbolaget bara hört de lättkränktas version.. köpt den osett och agerat infernaliskt dumt.
Jag läste på en lapp i min mosters port att pga klagomål från hyresgäster i 21B så har fotbollsmålen, näten och bollplanken tagits bort mellan det hus jag bor i och älven.

MEN VAAA ÄNDA IN I H-VETEEEE TÄNKER NI MED ????

Ta bort den enda verksamhet som finns för ungdomar i området, en verksamhet som ger barnen motion, samvaro, social kompetens, samt undanhåller dem från att göra andra hyss ???

När ska ni börja tänka….. kommer det fram att folk klagar på detta för att det i huvudsak är invandrarbarn som spelat fotboll, så tänker jag bli ligist SJÄLV !
Jag har berömt i synnerhet invandrarbarnen i området för hur duktiga de är på att gå ut och ta sig för fysiska aktivitet…. och så kommer lättkränkta människor och konflikträdda fastighetsbolag och tar bort den enda sunda aktiviteten i området ???

På vilket sätt kan detta ha stört någon granne till den milda grad så att de måste ta bort planen ? Och varför blev inte övriga hyresgäster tillfrågade, Jag kan garantera att en majoritet inte alls har något emot fotbollsspelande barn som skrattar och mår gott, En hel del till och med UPPSKATTAR dessa ljud och skratt.

Men nej då, en minoritet av lättkränkta, destruktiva, lätt störda människor (avsiktlig särskrivning) ska få bestämma över majoriteten…

Råttet är mågat !!!!!smiley